Négy napon át nagyobb adagban szedtem a pszihiáter által felírt nyugtatót meg a másik két gyógyszert, mint amennyit egy nap be kéne vennem. Hirtelen álljak vissza a normál adagra vagy fokozatosan?
Vannak gondjaim. Csináltam már ilyet korábban is. Én ezt egy ilyen 4-5 napos gyógyító kurzusnak nevezem, utana ugy csináltam, hogy napokig nem szedtem vagy egyszerűen a "kurzus" után visszaáltam a normál adagra.
Szóval, hogy csináljam? Mától normál módon szedjem, ahogy a doki felírta, vagy csökkentsem fokozatosan, mielott visszaállok a normál kérekvágásba?
0,5-ös Frontin, Lamolep és Scippa. Ezeket kell szednem depresszióra, szorongásra.
Eredetileg ezeket úgy kell szednem, hogy reggel 1 db Frontin, 1 db Lamolep és szintén 1 db Scippa.
Viszont mostanság nagyon sz.rul voltam, így hát szerdán és csütörtökön reggelenként 3 db Frontint vettem (a másik kettőből a normál adagot, aztán délután 2 db Frontint, este pedig 5 darabot a Frontinból + az 1 db Lamolep, ami amúgy is kell.
Csütörtökön szintén ugyanez.
Pentek-szombat: reggel 3 db Frontin, 2-2 db Lamolep és Scippa. Majd délután 2 Frontin, este pedig 3 Frontin és 2 Lamolep.
Köszönöm a tanácsokat!
Úgy döntöttem, hogy most egy hétig teljesen leállok mindhárom gyógyszerrel, utána pedig szedem normálisan. Több hétre nem állhatok le, mert most eléggé szét vagyok esve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!