Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért rib. nc az aki szolárium...

Miért rib. nc az aki szoláriumba jár és ez által egy elég barna színt ért el, vagy talán azért mert ad magára és nem le pukkant az ember lánya talán ez itt az ok? Mi szúrja az emberek szemét ennyire?

Figyelt kérdés

Szép sötétebb barna bőrt értem el ,mert mindig is zavart a hó fehér bőröm,persze nyáron kerültem csak strand és a tenger part ,amit mai napig kisebb sikerrel birok meg tartani.

Adok magamra mellesleg ,de a sminkelésnél nem esek át a ló másik felére.

Mai divat szerint öltözködöm , ki is vagyok tetoválva .

Most akkor miért is vagyok rib..nc?Ennyire szúromtalán az embrek szemét?L25

2017. okt. 18. 22:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem azért vagy egy beképzelt r1banc, mert nálad a szolizás meg ez a mű kinézet egyenlő azzal, hogy igényes valaki magára és aki nem néz ki cigánynak, azt igénytelennek, lepukkantnak nevezed :D

Képzeld, nekem hófehér a bőröm és nyáron is ügyelek rá, hogy minél kevesebbet barnuljak, mert nekem ez tetszik, sőt, mások is mondták már, hogy milyen különleges fehér bőröm van...Valamint ami az öltözködést illeti, nem igazán érdekel, épp mi a divat, olyan ruhákat hordok, amiknek a színe és a szabása illik hozzám, plusz kényelmes. És kicsit se tartom magam ettől lepukkantnak ;)

A másik, hogy ilyen helyesírással szerintem te senkit ne akarj igénytelennek nevezni.

2017. okt. 18. 23:12
 12/24 anonim ***** válasza:
87%
Én is adok magamra és éppen ezért nem szolizok és nem tetováltatok.
2017. okt. 18. 23:15
 13/24 anonim ***** válasza:
94%
Hát, az írási stílusodból már kiderült az oka...
2017. okt. 18. 23:27
 14/24 anonim ***** válasza:
95%
Nem vagy r.banc, csak sötét, mint az éjszaka. És ezt nem a bőrszínedre értem.:-)
2017. okt. 18. 23:43
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Az nem lehetséges, hogy nem a külsőd miatt aggatták rád ezt a jelzőt?
2017. okt. 18. 23:44
 16/24 anonim ***** válasza:
58%
Ez egy skizofrén, mindenki hagyja békén!
2017. okt. 18. 23:46
 17/24 Bihar Valatonon ***** válasza:
39%
De trendet követsz ha nem is a lepukkantat hanem a műmájert :)
2017. okt. 18. 23:48
 18/24 anonim ***** válasza:
86%

Mi a különbség a szolárium & Nap között?

Mint egy nő és egy guminő között?

Miért lehet az embert rávenni a szolárium használatára a napozás helyett? Van összefüggés a gyerekként átélt cici lecserélése a gumicumira?

Gumicumi vs cici. Ki kerül ki győztesen a csatából? A Nap ingyen van, és D-vitamint is tartalmaz. Na, és a gumicumi?

2017. okt. 19. 07:07
 19/24 anonim ***** válasza:
96%

A hozzád hasonló külsejű nők java (nyilván nem mindenki) egy ri***anc. Tételezzük fel, hogy kb. 1000 ugyanilyen csajból kb. 960 ribi van. Innen jön az általánosítás.

Kukázandó személyiséged (az írásod alapján) viszont szerintem jobban aggaszthatja az embereket.

2017. okt. 19. 07:44
 20/24 anonim ***** válasza:
82%
Én nagyon nem szeretem a szolis bőrt, a barna bőrért sem rajongok, a hó fehér bőr a szép számomra, ennyi a bajom a szolizással.
2017. okt. 19. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!