Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, randiznátok ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, randiznátok ilyen minimál stílust kedvelő fiatalemberrel?

Figyelt kérdés

A tükröm már láthattátok itt korábban (amire azt írták többen is hogy szexelek előtte). Remélem így másodszori nekifutásra lesz olyan hölgy, aki tud olvasni a sorok között!😉

kepkuldes.com/image/ZPu7yY

180/80/31F

2020. jún. 30. 18:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/86 anonim ***** válasza:
85%
Ne emelgesd már ki folyton kérlek szépen
2020. aug. 31. 10:44
 82/86 A kérdező kommentje:
#80, pl még mire?
2020. aug. 31. 10:49
 83/86 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan, mint egy romkocsma. Ezzel nem azt mondom,hogy rossz, csak azt, hogy kilométerekre van a "minimál"tól.
2020. aug. 31. 11:45
 84/86 A kérdező kommentje:
Nem mindegy? A minimalt úgy értettem hogy egyszerű bútorok, nincs semmi puccos csak amire szükség van.
2020. aug. 31. 11:51
 85/86 anonim ***** válasza:
88%
A minimálnak nem ez a jelentése... nekem pl. a bútoroknál az cikibb lenne, hogy az illető nem tud magyarul helyesen, rosszul használja a szavakat.
2020. szept. 2. 19:44
 86/86 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden hős visel köpenyt, ha már ki van emelve megint: [link]

Ez nem minimál stílus vagy berendezés vagy életvitel, de elengedem mert írtad, hogy érted, mindenki hibázhat.

Nekem személy szerint egyedül a fekete kanapé tetszik, bár nagyon kényelmetlennek tűnik, ellentétben a szerintem ronda zöld kanapéval amin valószínűleg aludni is kényelmes. Távol áll tőlem a stílusod, és egyetértek azokkal akik azt mondták, hogy ez az összeallítas nem illik össze. Nem vagyok marhabőr párti de a fekete-fehér helyett barnát választottam volna (tudom hogy megy a párnához középen, de szerintem sokkal odaillőbb lenne a barna a zöld kanapé miatt).

Nem szebb az én lakásom sem, csak jóval kevesebb (és főként tök más) dolgok vannak benne (nem mindenki lakberendező aki kritizál, de normalis visszajelzéseket kaptál).

Ha csak ennyit tudnék rólad randiznek veled, mert nem érdekel a pasi lakása soha, nem akarnék változtatni a stílusodon és nem is kritizálnálak ha nem kérdeznéd meg a véleményemet: én elfogadom, hogy te szereted azokat a tárgyakat amiket választottál, és nem bántja a szemem semmi.

Írtad az egyik válaszodban, hogy "nem keresel párt" így viszont nem értem, hogy érted a " tud olvasni a sorok között!😉" részt és miért kéred idegenek véleményét.

2020. okt. 27. 20:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!