Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, randiznátok ilyen minimál stílust kedvelő fiatalemberrel?
Figyelt kérdés
A tükröm már láthattátok itt korábban (amire azt írták többen is hogy szexelek előtte). Remélem így másodszori nekifutásra lesz olyan hölgy, aki tud olvasni a sorok között!😉
kepkuldes.com/image/ZPu7yY
180/80/31F
2020. jún. 30. 18:56
2/86 anonim válasza:
Ez tökre nem minimál :D Tele van színekkel és különböző stílusú berendezési elemekkel. Amúgy nem néz ki rosszul.
Ez egy minimalista nappali:
3/86 A kérdező kommentje:
Másold ki és beillesztés.🙂
2020. jún. 30. 19:01
4/86 anonim válasza:
A zöld kanapé (chesterfield?) rendben van, a párnák nincsenek...
5/86 anonim válasza:
Ez tényleg nem minimál. Amúgy igen, járnék :)
Miért ne?
Gondolom nagy Casanova lehetsz, ha itt is felismert valaki :D
6/86 A kérdező kommentje:
Dehogy ismert fel, csak blöffölt.🙂
2020. jún. 30. 19:33
7/86 anonim válasza:
Ha neked ez az eklektikus tobzódás "minimál" (vagy bármilyen egyéb stílus), akkor én inkább hanyagolnám a lakberendezést a helyedben...
8/86 anonim válasza:
Nekem ez tök összevissza stílus - de nem a nappalija milyensége miatt randiznék vagy sem. Attól még lehet jóarc. :)
9/86 A kérdező kommentje:
A nőknek semmi sem jó, mindenben hibát találnak...
2020. jún. 30. 19:37
10/86 anonim válasza:
Nekem ez ízléstelen.
Kérdező, nincs olyan, hogy "a nők". Egyéniségek vannak különböző preferenciákkal, ízlésekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!