Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Valaki készítette már saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki készítette már saját maga az esküvői csokrát? Minimál fehérre gondoltam, szerintetek?

Figyelt kérdés

2012. jún. 27. 07:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Ha van hozzá kedved és érzéked, miért ne? És spórolni is tudnál rajta, elképesztő,mindenki milyen lehúzást csinál, ha meghallja az esküvő szót.
2012. jún. 27. 08:10
 2/11 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom.
2012. jún. 27. 08:15
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
úy néz ki, én is magamnak csinálom. napraforgo csokrom lesz, na azt nem nagy cucc ôsszekôtni :))) nem lesz benne semmiféle zôld, meg giccs, csak a napraforgo szálak. ehhez szerintem nem kell virágkôtô :)
2012. jún. 27. 08:39
 4/11 anonim ***** válasza:
44%

[link]

Néhány ötlet, akinek van kézügyessége, biztosan meg tudja csinálni.

2012. jún. 27. 08:41
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Én is magamnak csinálom majd jövő héten :) Elmentem már virágpiacra húsvétkor és vettem 20 szál gyönyörű rózsát és csináltam egy próbacsokrot (egyben húsvéti dekoráció is lett belőle:)) nagyon meg voltam elégedve vele, ha az egyszerű csokrok tetszenek simán meg tudod csinálni gyakorlat nélkül is, youtube-on csomó oktató videó van róla, mindenféle virágból, pár tippet kaphatsz arról is. Nekem az esküvőre kála lesz, mert azt előre meg lehet venni kissé csukott állapotban és 3-4 nap alatt nyílik ki, így nem kell esküvő előtti nap virágpiacozni és kb 200-300 Ft egy szál. (Rózsa is kb annyi.)
2012. jún. 27. 08:48
 6/11 anonim ***** válasza:
90%

Az én csokrom is kála lesz, mint az utolsó válaszolóé.Ekrü lesz a ruhám, így remélem kapok hozzá ekrü kálát:D

Nálunk van egy vágott virág nagyker, majd fogom magam és bemegyek megnézni, hogy mit árulnak.Az a tervem, hogy veszek 10-15 szálat és egy ekrü anyaggal vagy széles szalaggal egybe fogom, teszek bele pár gyöngyöt és jónapot.

Nem áll szándékomban virágossal köttetni, mert egyrészt nagyon egyszerű, másrészt múltkor azt láttam, hogy a virágosnál 900 ft egy szál.Rengeteget lehet így spórolni szerintem:)

2012. jún. 27. 09:08
 7/11 anonim ***** válasza:
76%
Ez mekkora király ötlet! Igaza van az elsőnek. Barátnőm csokrát úgy csináltatták, hogy nem mondták meg, hogy ez menyasszonyi csokor lesz, és kb. 1/3-ad annyiba került és gyönyörű lett. De ez mennyire jó ötlet valóban, én is így fogok tenni... :-) És gratula!
2012. jún. 27. 09:29
 8/11 anonim ***** válasza:
83%

A sógornőm is maga csinálta ez esküvői csokrát (és a kocsidíszt is)

Biztos, hogy így jóval olcsóbb.

Itt a gyakorin olvastam régebben, hogy valaki úgy vette az esküvői tortát, hogy nem mondta meg a cukrászdában, hogy esküvőre lesz, csak csináltatott egy emeletes tortát díszítéssel; kifizette és utána vett rá egy marcipán párt. A cukrászdában meg elkezdtek puffogni neki, hogy ha esküvői torta, akkor nem ennyi az ára, hanem több; meg kellett volna mondania, hogy esküvőre lesz, bla bla bla. Így jóval olcsóbban vette meg a tortát, mintha eleve megmondja, hogy esküvőre lesz.

Sok boldogságot (a válaszoló menyasszonyoknak is)!

2012. jún. 27. 13:28
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Meg is vettem az organzaszalagot, meg gyöngyöket, és 3 v. 5 szál fehér kálát fogok összekötni :)
2012. jún. 27. 13:39
 10/11 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem nagyon jó ötlet, hajrá! :)
2012. jún. 27. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!