Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki készítette már saját maga az esküvői csokrát?
Minimál fehérre gondoltam, szerintetek?
Ha van hozzá kedved és érzéked, miért ne? És spórolni is tudnál rajta, elképesztő,mindenki milyen lehúzást csinál, ha meghallja az esküvő szót.
2012. jún. 27. 08:10
2/11 A kérdező kommentje:
úy néz ki, én is magamnak csinálom. napraforgo csokrom lesz, na azt nem nagy cucc ôsszekôtni :))) nem lesz benne semmiféle zôld, meg giccs, csak a napraforgo szálak. ehhez szerintem nem kell virágkôtô :)
2012. jún. 27. 08:39
[link]
Néhány ötlet, akinek van kézügyessége, biztosan meg tudja csinálni.
2012. jún. 27. 08:41
Én is magamnak csinálom majd jövő héten :) Elmentem már virágpiacra húsvétkor és vettem 20 szál gyönyörű rózsát és csináltam egy próbacsokrot (egyben húsvéti dekoráció is lett belőle:)) nagyon meg voltam elégedve vele, ha az egyszerű csokrok tetszenek simán meg tudod csinálni gyakorlat nélkül is, youtube-on csomó oktató videó van róla, mindenféle virágból, pár tippet kaphatsz arról is. Nekem az esküvőre kála lesz, mert azt előre meg lehet venni kissé csukott állapotban és 3-4 nap alatt nyílik ki, így nem kell esküvő előtti nap virágpiacozni és kb 200-300 Ft egy szál. (Rózsa is kb annyi.)
2012. jún. 27. 08:48
Az én csokrom is kála lesz, mint az utolsó válaszolóé.Ekrü lesz a ruhám, így remélem kapok hozzá ekrü kálát:D
Nálunk van egy vágott virág nagyker, majd fogom magam és bemegyek megnézni, hogy mit árulnak.Az a tervem, hogy veszek 10-15 szálat és egy ekrü anyaggal vagy széles szalaggal egybe fogom, teszek bele pár gyöngyöt és jónapot.
Nem áll szándékomban virágossal köttetni, mert egyrészt nagyon egyszerű, másrészt múltkor azt láttam, hogy a virágosnál 900 ft egy szál.Rengeteget lehet így spórolni szerintem:)
2012. jún. 27. 09:08
Ez mekkora király ötlet! Igaza van az elsőnek. Barátnőm csokrát úgy csináltatták, hogy nem mondták meg, hogy ez menyasszonyi csokor lesz, és kb. 1/3-ad annyiba került és gyönyörű lett. De ez mennyire jó ötlet valóban, én is így fogok tenni... :-) És gratula!
2012. jún. 27. 09:29
A sógornőm is maga csinálta ez esküvői csokrát (és a kocsidíszt is)
Biztos, hogy így jóval olcsóbb.
Itt a gyakorin olvastam régebben, hogy valaki úgy vette az esküvői tortát, hogy nem mondta meg a cukrászdában, hogy esküvőre lesz, csak csináltatott egy emeletes tortát díszítéssel; kifizette és utána vett rá egy marcipán párt. A cukrászdában meg elkezdtek puffogni neki, hogy ha esküvői torta, akkor nem ennyi az ára, hanem több; meg kellett volna mondania, hogy esküvőre lesz, bla bla bla. Így jóval olcsóbban vette meg a tortát, mintha eleve megmondja, hogy esküvőre lesz.
Sok boldogságot (a válaszoló menyasszonyoknak is)!
2012. jún. 27. 13:28
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Meg is vettem az organzaszalagot, meg gyöngyöket, és 3 v. 5 szál fehér kálát fogok összekötni :)
Szerintem nagyon jó ötlet, hajrá! :)
2012. jún. 27. 20:26
Kapcsolódó kérdések: