Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, randiznátok ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, randiznátok ilyen minimál stílust kedvelő fiatalemberrel?

Figyelt kérdés

A tükröm már láthattátok itt korábban (amire azt írták többen is hogy szexelek előtte). Remélem így másodszori nekifutásra lesz olyan hölgy, aki tud olvasni a sorok között!😉

kepkuldes.com/image/ZPu7yY

180/80/31F

2020. jún. 30. 18:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/86 anonim ***** válasza:
100%
De kértek képet, szóval nem lenne kéretlen.
2020. júl. 5. 21:07
 32/86 A kérdező kommentje:
Írtak, üzenetben küldtem a linket.
2020. júl. 5. 21:24
 33/86 anonim ***** válasza:
100%
Nem én írtam hehe de én dobtam fel az ötletet hogy linkeld a képet magadról.
2020. júl. 5. 22:34
 34/86 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ha a mohazöld ülősarkod ugyanolyan lenne mint a masik es mindegyiken egyszínű fehér párna lenne úgy harmonizálna a boci szörmével és úgy azt lehetne mondani hogy minimalista stílusú.
2020. júl. 5. 22:36
 35/86 A kérdező kommentje:
Köszi hogy feldobtad az ötletet! Tán téged is érdekelne?🙂
2020. júl. 6. 12:36
 36/86 anonim ***** válasza:
100%
Küldhetsz. Mondok véleményt! De csak véleményt!
2020. júl. 6. 15:47
 37/86 anonim ***** válasza:
100%
Csak kíváncsi lettem a tükör után a nappali után a gazdájára, mert a nappalin volna mit fejleszteni ahogy írtam, ha a minimal stílust kedveled. :) Előző vagyok. Szóval küldd nyugodtan a linket!
2020. júl. 6. 15:51
 38/86 anonim ***** válasza:
100%

Itt válaszolok. Már emlékszem ezen kérdésre és a képre is. Ne hari nem bántani akarlak csak véleményt írok.Túl szigorú az arcod és túlságosan mű beállított a kép ergo ennyi képből csak az látszik hogy nagyon akartál egy jó képet készíteni magadról de lehet a valóságot nem tükrözi. Kevés a természetesség rajta. Biztos hogy nem minimalista stílust kedvelő vagy inkább olyan típus vagy aki szereti az élvezeteket minél gazdagabban megélni. Ami azt jelenti hogy te egy minimalista lakasban nagyon unnad magad lsd piros kék párna moha színű ülősarok ami egyáltalán nem illik a minimalista stílus képébe. Összképileg nagyon sok nő álma vagy bár en őszinte leszek nekem nem jön be se a tükröd, se a nappalid, se az arcod. De ne sértődj meg! A nappalid akkor harmonizalna ha ugy rendezted volna be ahogy írtam. Első aki eszembe jutott Sandokan a szakállad es a bajszod miatt. Hehe! Ne hari!!! Jaj mit fogok ezért kapni!🙂

Régi tv sorozat rá hasonlítasz enyhén karakter ügyileg a kisugárzásod. Ezt gondoltam elso alkalommal is.

Sok nőnek bizta bejön de nekem nem. Azért kiváncsi lennék mennyit finomít a szigorú arcodon ha szakál és bajusz nélkül lenne. Szerintem kedvesebb lenne az arckifejezésed. De ne változtass rajta ezt nem azért írtam csak ellamentáltam hogy anélkül mennyivel lenne kedvesebb az arcod. Amugy akit melléd el tudok képzelni az ilyen tip top ruhát viselő határozott, tudja mit akaró nő. Az arcod nem tudom. sugároz egyfajta macsós vonalt és van a fejeden egy alfa hím típusú belém ne köss arckifejezés nyílván fáradt is voltál mikor készítetted ezt a képet vagy egy vita után voltál nem tudom de nem épp kedves kiegyensulyozott vonásokat olvasok az arcmimikádból. De szimplán inkább csak szerintem nagyon koncentrálsz hogy jó legyen a kép. Próbálj valami szabadidős hobbit keresni ahol hasonló nőkkel tudsz találkozni mint amilyen te vagy. Nem tudom miket szeretsz milyen szabadidős tevékenységeket de a gyakori nem a legjobb hely a társkeresésre.

2020. júl. 6. 17:59
 39/86 anonim ***** válasza:
100%
De csak a kép alapján írtam a linkelt kérdésed összes válaszát nem olvastam. Csak ezt elfelejtettem írni.
2020. júl. 6. 18:03
 40/86 A kérdező kommentje:
Köszi a szigorú véleményt! Nem reagálok rá semmit, maradj csak abban a hitben hogy most jól "megmondtad" nekem. Jól szórakoztam soraidon!😘
2020. júl. 6. 18:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!