Kádár-kockából lehet hozzáépítéssel modern, minimál stílusú otthont építeni?
Úgy döntöttünk, hogy elég a városi életből, van vidéken egy örökölt házunk,abból szeretnénk minimál stílusú házat alkotni.
A meglévő házhoz nem szeretnénk nyúlni, mármint semmit nem alakítanánk át, minden helység maradna a régi csak egy tisztasági festést végeznénk.
Ha működik a terv, akkor építenénk hozzá egy óriási nappalit, étkezővel.
Az még kérdéses, hogy az új részen legyen-e emelet, vagy sem.
Mit a véleményetek? Minden hasznos információt szívesen fogadok.
Lehet. Mindenből lehet mindent csinálni, csak pénzkérdése.
A többit az 1-es leírta.
Akkor döntsd el mit akarsz:)
Minimál nem lesz. Ha hozzáépítesz egy minimál stílusú lapostetős pár nm-t, akkor sokkal inkább fog tűnni olcsó tákolmánynak. Hiányozni fog a harmónia, összkép stb.
Kedves Kérdező!
A 2-es válaszoló vagyok és mellékelek neked egy kis inspirációt a Kádár-kockából minimál otthon elképzelésedhez:
Számtalan linket tudnék még neked feltenni, ellensúlyozandó a fantáziátlan, negatív megnyilvánulásokat, de sajnos az időm korlátozott.
Sok sikert nektek!
Még nem végleges a döntésünk, lehetnek változások,ha megtetszik lehet változtatunk.
Köszönöm a linkeket! :)
Kérdező mi lett a vége??
Utálom a kategórizálást, pl 6/10pontos egy nő ...
Ház ne xy stílusu legyen,hanem élhető otthon. Perszr vicces lenne,nagyikám dupla faablakait amik 30cm szélesek, valami 120x120 as műanyag ablakkal kombinálni.
6-os válaszoló vagyok és nem igazán értlek, hogy mennyiben érdekes, hogy a válaszoló nő vagy férfi? Speciel esetemben tévedsz, mert férfi vagyok. Még a feleségem szerint is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!