Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, randiznátok ilyen minimál stílust kedvelő fiatalemberrel?
A tükröm már láthattátok itt korábban (amire azt írták többen is hogy szexelek előtte). Remélem így másodszori nekifutásra lesz olyan hölgy, aki tud olvasni a sorok között!😉
kepkuldes.com/image/ZPu7yY
180/80/31F
Jaj de édes, te azt hitted ismerkedni akarok?🙂 Az az igazság hogy nagyon válogatós vagyok, a vékony barna széparcú nőket szeretem.
Minek nekem életvezető? Tudok magamban rendszerezni és azt is tudom mit akarok, de nem találkoztam még olyan nővel aki alkalmas lenne feleségnek és a gyerekeim anyjának. Komolytalanok a mai nők, mind még "élni" akar 30 vagy afölött is.
Nem hittem semmit, csak jelezve, hogy ezért itt válaszoltam, mert szimplán csak segíteni próbáltam. Az előző kérdésednél, ahol az első kép van utólag elolvastam minden választ, és azok alapján amiket írtál, lehet segítene, ezért írtam.
Na én ennél többet nem tudok már mit írni, te kérted hogy mondjak véleményt a másodikról is, és azért ide írtam, hátha lesz itt egy vékony, szép arcú nő akinek az érdeklődését felkelti!
Na jó legyél!
Hát, itt aztán biztos van széparcú vékony nő, akik önként jelentkeznek.😂
Minden jót és köszönöm!
Ha te tetszel nekem,akkor nem erdekelne,h izlestelen a lakasod. Nem a lakohelyed stilusa a fontos,hanem te magad.
N
Most azon agyalok, hogy van már valakid, akit haza akarsz vinni és érdekel, hogy fog-e tetszeni neki a berendezés, vagy tényleg azt hiszed, hogy ez olyan fontos, hogy a lakásod stílusa alapján fog valaki randizni veled? Mert ugy-e úgyis csak azután látja jobb esetben a lakásod, miután már randiztatok legalább egyszer és ha elmegy hozzád, akkor már kedvel annyira, hogy ha nem futkos a csótány, mint ahogy írták előttem is, akkor nem riad meg egykönnyen.
Szóval nem-igen tudom hova tenni a kérdést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!