Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, randiznátok ilyen minimál stílust kedvelő fiatalemberrel?
Figyelt kérdés
A tükröm már láthattátok itt korábban (amire azt írták többen is hogy szexelek előtte). Remélem így másodszori nekifutásra lesz olyan hölgy, aki tud olvasni a sorok között!😉
kepkuldes.com/image/ZPu7yY
180/80/31F
2020. jún. 30. 18:56
71/86 anonim válasza:
A kérdésben szereplő nappali nem minimál stílusú, inkább olyan 2000-es évek eleje-beli, ízlés nélkül berendezett, zsúfolt, magyaros budapesti nappali, azokból a bútorokból amiket akkor éppen a domusban lehetett kapni vegyesen. DE ez engem a legkevésbé sem zavarna párválasztáskor. Inkább pozitív irányba befolyásolna, hogy az illető nem egyáltalán van nappalija + nincs kupi.
73/86 A kérdező kommentje:
Hmm, kedves utolsó jó hogy azt nem írtad hogy összekukáztam a bútorokat😀 Nekem tetszik és a maga módján modern, semmi fölösleges nincs. De hát kinek milyen ízlése van.
2020. aug. 30. 18:08
74/86 anonim válasza:
Semmi gond, mert kevés magyarnak van jó ízlése, bár az arány javul. Pont nem az ízlése alapján valasztanék párt.
75/86 A kérdező kommentje:
Mi a fontos neked?
2020. aug. 30. 20:06
77/86 anonim válasza:
75-re: nekem ami nagyon fontos többek között:mentális egészség, erős testi vonzalom, intelligencia, önállóság.
78/86 A kérdező kommentje:
#76, mit küldjek?🙂
2020. aug. 31. 07:25
79/86 A kérdező kommentje:
#77, önálló vagyok, kicsit talán még intelligens is, mégis rövid időn belül lecserélnek, mert megtetszik valaki más. Ezért nincs senkim, de már afelé haladók hogy nincs a földön egyenes és őszinte nő. Stikában mindnek van tartalékban férfi.
2020. aug. 31. 07:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!