Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, randiznátok ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, randiznátok ilyen minimál stílust kedvelő fiatalemberrel?

Figyelt kérdés

A tükröm már láthattátok itt korábban (amire azt írták többen is hogy szexelek előtte). Remélem így másodszori nekifutásra lesz olyan hölgy, aki tud olvasni a sorok között!😉

kepkuldes.com/image/ZPu7yY

180/80/31F

2020. jún. 30. 18:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 anonim ***** válasza:
91%

#8-as vagyok és ha "vigasztal" 32F.

Tudom, hogy csajokat kérdeztél, de kíváncsiságból ráklikkeltem, mivel én is tavaly lakberendeztem (profival). Aztán, amit láttam, amellett nem tudtam elmenni...

Ha úgy tetted volna fel a kérdést, hogy tetszik-e a képen lévő berendezés, akkor nem írtam volna semmit, de hogy konkrét stílust említesz, aztán a képen az adott stílus nyomokban sem felfedezhető, arra írnom kellett.

(Amúgy nem vagyok dizájn b..i, csak zavar a valaki butaságot ír és még büszke is rá, legyen az bármilyen reál vagy humán terület.)

2020. jún. 30. 19:56
 12/86 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik, de ezen biztos nem múlna, hogy járok-e valakivel vagy nem. Én a letisztult, valóban minimál, de modern stílust szeretem a lakberendezésben.
2020. jún. 30. 20:02
 13/86 anonim ***** válasza:
90%
Nekem nem tetszik, valószínű csak akkor lennék képes összejönni azzal aki ilyenben lakik, ha igazából neki se nagyon tetszik, de ideiglenesen elfogadja. Nem mindig olyan helyen lakunk ami az álmunk.
2020. jún. 30. 20:24
 14/86 anonim ***** válasza:
78%
Nem csak a tükrödet, de ezt a nappalit is láthatta itt már korábban a nagyérdemű :D
2020. jún. 30. 20:36
 15/86 A kérdező kommentje:
Sőt még az arcképem is.🙂
2020. jún. 30. 20:45
 16/86 anonim ***** válasza:
94%
Nekem teljesen mindegy, hogy hogy néz ki a nappali. De ha már választani kell akkor a minimalista stílus tényleg jobb.
2020. jún. 30. 20:47
 17/86 anonim ***** válasza:
78%
Én még a tested a láttam :P
2020. jún. 30. 20:48
 18/86 anonim ***** válasza:
53%
Ki az a "Nagyérdemű"?
2020. júl. 1. 14:57
 19/86 anonim ***** válasza:
90%
Engem addig nem igazán izgat, amíg nem koccint a csótányokkal és nem gyűlnek halomban a pizzás dobozok.
2020. júl. 5. 17:40
 20/86 anonim ***** válasza:
100%
Az ülősarkon mik azok a piros kék párnák nem harmonizálnak színben egyáltalán. Azok a stúdió lámpák a masik ülősarokhoz ok, de a moha zöld ülősarok valahogy nem illik a képbe. A tükrödet láttuk a hozzátartozó nappalit is ami nem minimalista. Pár hét és magadról is fogsz írni. 😃
2020. júl. 5. 18:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!