Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, randiznátok ilyen minimál stílust kedvelő fiatalemberrel?
A tükröm már láthattátok itt korábban (amire azt írták többen is hogy szexelek előtte). Remélem így másodszori nekifutásra lesz olyan hölgy, aki tud olvasni a sorok között!😉
kepkuldes.com/image/ZPu7yY
180/80/31F
Nem tudom honnan veszed ezt. Csak vélemény volt nem bántás figyi ha ez vígasztal én speciel tudom hogy én se jövök be sokmindenkinek sőt 😃, de engem nem is zavar sőt, de ha vígasztal arc fotózásnál 10-ből ha egy jól sikerül nálam. Jókat kacagok magamon. Lehet neked is azt kéne utána természetesebb lenne a fotó is. Egy deka mosoly, egy deka mosolygó szem nincs a képen hol is a szemed? Lefele nézel a szem a lélek tükre nem látni csak a szemhéjadat. Ha olvastad akkor írtam hogy a kép nem természetes és az arcod túl komor és nem is a kamerába nézel nem előnyös egyfajta macsó rosszfiú érzetet generál ez a beállított kép. Fotózásnál nem mindegy hogy tartod a mobilt alulról fotózod magad egyfajta lenézést sugároz , fölényes kisugárzást kölcsönöz a kép készítőjének ami lehet nem is valóságos kep, írtam hogy csalóka is lehet az amit mutat a kép. Fotózási alapok ezt jó ha tudod, ha egy picit olvasol ha a kamerát lejjebb tartva fotózol nem a legjobb benyomást kelt másban. Írtam hogy sok nőnek biztos bejössz nekem nem ha ez bánt akkor sajnálom. A színész karakterére hasonlítasz első gondolatom az volt anno mikor láttam ezt a képet hogy basszus melyik színészre is hasonlítasz. Aztán beugrott. De csak a karakter meg a szakál a színésznek gorombáb az arckifejezése.
Lehet amúgy ha nem lenne szakálad és vékonyabb arcod lenne és rövidebb hajad és mosolygósabb fejed akkor meg Keanu Reaves-re hasonlítanál. Ez bók volt most, hogy értsd nem bántasbol irtam amit irtam csak jelezni akartam hogy a kép nem előnyös nem tükrözi a beállítás miatt a valóságot! Nagy valószínűséggel egy teljesen más képet mutat a személyedről mint amilyen valójában vagy. A szemed se látni csak oldalról látni a biccentett fejed. Értsd hogy a képbeállításod nem előnyös.
Ne hari hogy nekem nem jönnek be az olaszos típusú mediterrán pasik de van valami a kisugárzásodban is ami szintén ezt mondatja velem bár lehet az az arcodon csak a depi de nagyon nagyon szigorú ez a kép. Task lehetne hogy készítess magadról egy mosolygós őszinte természetes képet de ugy hogy ne tudd hogy mikor fotóznak. Általában az ilyen képek szoktak nagyon jól sikerülni vagy az olyanok amikor már nagyon relaxált boldog valaki.
Nyugi! Többet már nem írok! 👧
De fontold meg a 🙂 mosolygós nem tudod hogy mikor fotóznak fotót. Szerintem többet mutatna a valóságból.
Hosszú válaszoló vagyok! Hehe! Megnéztem a képet! :D Ez a kép természetes, ezt látva már jobb, bár a kép minősége marha pocsék! Mondtam hogy tudsz nem hogy mosolyogni de kacagni is. El van montírozva ugyan, olyan mintha egy weboldalról mentetted volna le, mert nagyon pixeles a kép khm, nem mondok semmit mi jutott eszembe, magyarán homályos az egész, de természetesebb az egész kép, és másabb az arcod. Most csak a vagány rocker mocis csávó style jutott eszembe. Hidd el fogsz magadnak barátnőt találni, csak szerintem olyan helyen keresed jelenleg ahol nem leledzik, a megfelelő helyet kéne megtalálnod, és bevetned ezt a kacagást.
Bár megmondom őszintén furcsa az a felnyírt sörény, de tudom, hogy vannak akiknek ez tetszik, nyilván neked is, de eszembe jutott két dolog róla, de nem a Soproni, csak nem mondom mert besértődsz, pedig csak eszembe jutott, semmi hátsó szándék. De mint írtam nem írom, mert besértőfsz rajta mint a tegnapi hosszabb véleményemen, pedig nem volt semmi bántó szándék mögötte.
Szóval most nem elemezgetek, itt kiegyensúlyozottnak tűnsz és boldognak ez vagy inkább te, nem az a beállított mű szigorú fejű kép. Nem tudom de alapból egy bőrruhás szőke nőt tudok elképzelni melletted tudod olyan tip top-osat, egy rocker csajt. Ez alapján a kép alapján. Már a mocit is látom ahogy ültök rajta.
Többet kéne kacagnod a vonásaidat finomítja, és máris barátságosabb lenne a fejed. A többieknek igazuk van első körben barátokat kéne találnod és utána adná a helyzetet a párkapcsolat is. Ja és én is úgy vélem, ha nem is egy pszihológust, de egy life coach-ot kéne keresned, hidd el többet segítene!
Oké! Nem jutott eszembe hogy nagyítva is lehet a kép. Logikus.
Azért ide válaszolok mert nem ismerkedési szándékkal írtam csak segítő szándékkal és mert csak kíváncsi voltam. A lakberendezés egy olyan dolog ami egy kreatív tevékenység szóval ez adta a válaszom első sorban már a tükörnél is.
Tudom hogy a tippem nem talált és nem vagy rocker de azon a képen úgy néztél ki a bőrdzsekibe, de a lényeg nem ez volt hanem az arcod. Egészen különbözik attól amit mutattál. Természetes és az arcvonásaid is lágyabbak, barátságosabbak. Pláne a szemöldököd. Megmondom őszintén ijesztő volt ahogy tartottad az első képen.Szóval ilyen tartással elképzelhető hogy taszítást menekülést váltasz ki az emberekből ha mindig így tartanad.
Irtad hogy a zene a hobbid. Gondolom nrm írsz dalokat de most tedd ezt félre és írj magadnak két dalt ami az arcodól szól. 😏 De csak magadnak. Nyílván a különbségeket kéne megkomponálni. Dallam világban is az első kép kevésbé harmónikusabb, nyersebb. Magyaran az a két kép legyen a dal múzsája amiket mutattál nekünk. Ha kész vagy akkor engedd el az első kép érzéseit és engedd be a második kép szabadságát és felhőtlen örömét. Utána fontold meg a Life Coach tanácsom. Nem kell megfogadni csak fontolgassad.
Szerintem neked amugy nem egy pszihologus kéne hanem egy life coach, segítene szerintem első körben az életedet rendszerezni ebből adódóan az okokat is feltárja hogy vajon a mostani élet szemléleted-e az akadályozó tényező hogy baráti társaságra lelj és párkapcsolatra.
A nappalid is ezt mondja hogy probalsz szint vinni az életteredbe de nem harmonikus a szín választás magyarán nem illenek össze a színek. Magyarán azt mondod szükséged van pezsgésre, mozgásra, zsongásra de nem sikerült vidám akkordá változtatni a nappalid hanem egymással nem harmonikus színeket választottál be. A zenei díszletet sem kíséred diszharmónikus akkordokkal.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!