Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim egy ducibb csajért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim egy ducibb csajért dobott! (bőv lent)?

Figyelt kérdés

egy nagyon jó pasim volt, a városba szinte mindenki vele akart járni, mindig ahányszor együtt voltunk a diszkóba tapadtak rá a csajok, nagyon jóképű és izmos is. de nekem sikerült megszereznem! 2 hete szakított velem aztmondta nem tud egy ijen lánnyal járni neki több kell. nagyon magam alatt voltam aztán 1 hete láttam egy nálam ducibb csajjal!!! pedig én mindig jártam kondiba hogy jó formás legyek ne ijen ronda meg nagy a segge is neki erre ott állnak kézen fogva és néznek egymásra nagy szerelmessen nemolyan ronda a csaj fejre még azér szép is de nagya segge!!! úgylátom boldogok ti megbosszulnátok hogy most egy ilyen csajjal van?

17/L vagyok

2010. júl. 9. 12:08
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/221 anonim ***** válasza:
100%

mi az h hozzá og vissza menni???

szó nincs arról h nem tudja eldönteni kit válasszon!

kérdező,felejtsd el h vissza megy hozzád!nem véletlen dobott...!!!

2010. júl. 9. 13:07
 82/221 anonim ***** válasza:
16%
JÓL VAN NE SZÓLJ BE UTOLSÓ,nem te hozzád szólt a válasz.Sok irigy.Én biztos nem állnék szóba egy husis csajjal,és leszarom kinek mi a véleménye,nekem ez és kész lehet lepontozni.A kérdezőnek meg üzenem épp azért mert csinos vagy ne keseregj találsz 1000jóképű izmos pasit,menj el magad mondjuk fotóztatni szerintem/nem rosszindulatból írom/mindig is szerettem az olyan lányokat akik törődtek a testükkel az én csajom is ilyen,és bevallom megfordúlnak utána rendesen az utcán,fontos nekem is ez,s lesz@rom ki mit szól be erre.Nyugi van kis kérdező ne aggódj.:)28/F
2010. júl. 9. 13:09
 83/221 anonim ***** válasza:
0%
MÁRMINT BOCSI 13.04ESNEK SZÓLT.28/F
2010. júl. 9. 13:10
 84/221 Szindus ***** válasza:
88%
Egy idióta liba vagy :D Gondolom annak a csajnak a fejében meg a lelkében is van valami, nem úgy mint neked. Ez által unalmassá váltál a pasi számára :)
2010. júl. 9. 13:10
 85/221 anonim ***** válasza:
100%
na már van is egy hódolód:) plázafiú....
2010. júl. 9. 13:12
 86/221 anonim ***** válasza:
92%

13:04es vok

28/F

nehogy már ne lehessen hozzászólni valamihez!

lehet h szép és csinos a barátnőd,de gondolom ő nem is ilyen rosszindulatú és öntelt,mint a kérdező!

2010. júl. 9. 13:13
 87/221 anonim ***** válasza:
22%
ja és tudod mit?ne is törődj a pasiddal,én is kiakadnék ha a csajom egy mackóval csalna,vagy hagyna ott,de én ügyet se vetnék rá a továbbiakban épp ezért.Szedd össze magad mozdúlj be,menj bulizni éshozz össze magadnak valami jóképű srácot,ne itt sírdogálj,vagy menj ki a standra.:)28/F
2010. júl. 9. 13:14
 88/221 anonim ***** válasza:
68%

13:12

hahahahaha!!NAGGGGYYYON JÓÓÓÓ!

2010. júl. 9. 13:14
 89/221 anonim ***** válasza:
93%

13:12-nek nagyon igaza van:)

összeillő pár:)

kérdező:hülye liba vagy.ha egyszer találsz magadnak egy pasit,az ugyanilyen sekélyes hülye lesz,mint te.

2010. júl. 9. 13:15
 90/221 anonim ***** válasza:
84%
AZT HISZEM KEZDŐDIK ELŐLRŐL,CSAK MOST A PASI OLYAN MINT A KÉRDEZŐ!mert ugye szerinte a macis pasik nem is pasik!pfff
2010. júl. 9. 13:15
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!