Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim egy ducibb csajért dobott! (bőv lent)?
egy nagyon jó pasim volt, a városba szinte mindenki vele akart járni, mindig ahányszor együtt voltunk a diszkóba tapadtak rá a csajok, nagyon jóképű és izmos is. de nekem sikerült megszereznem! 2 hete szakított velem aztmondta nem tud egy ijen lánnyal járni neki több kell. nagyon magam alatt voltam aztán 1 hete láttam egy nálam ducibb csajjal!!! pedig én mindig jártam kondiba hogy jó formás legyek ne ijen ronda meg nagy a segge is neki erre ott állnak kézen fogva és néznek egymásra nagy szerelmessen nemolyan ronda a csaj fejre még azér szép is de nagya segge!!! úgylátom boldogok ti megbosszulnátok hogy most egy ilyen csajjal van?
17/L vagyok
mi az h hozzá og vissza menni???
szó nincs arról h nem tudja eldönteni kit válasszon!
kérdező,felejtsd el h vissza megy hozzád!nem véletlen dobott...!!!
13:04es vok
28/F
nehogy már ne lehessen hozzászólni valamihez!
lehet h szép és csinos a barátnőd,de gondolom ő nem is ilyen rosszindulatú és öntelt,mint a kérdező!
13:12
hahahahaha!!NAGGGGYYYON JÓÓÓÓ!
13:12-nek nagyon igaza van:)
összeillő pár:)
kérdező:hülye liba vagy.ha egyszer találsz magadnak egy pasit,az ugyanilyen sekélyes hülye lesz,mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!