Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim egy ducibb csajért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim egy ducibb csajért dobott! (bőv lent)?

Figyelt kérdés

egy nagyon jó pasim volt, a városba szinte mindenki vele akart járni, mindig ahányszor együtt voltunk a diszkóba tapadtak rá a csajok, nagyon jóképű és izmos is. de nekem sikerült megszereznem! 2 hete szakított velem aztmondta nem tud egy ijen lánnyal járni neki több kell. nagyon magam alatt voltam aztán 1 hete láttam egy nálam ducibb csajjal!!! pedig én mindig jártam kondiba hogy jó formás legyek ne ijen ronda meg nagy a segge is neki erre ott állnak kézen fogva és néznek egymásra nagy szerelmessen nemolyan ronda a csaj fejre még azér szép is de nagya segge!!! úgylátom boldogok ti megbosszulnátok hogy most egy ilyen csajjal van?

17/L vagyok

2010. júl. 9. 12:08
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/221 anonim válasza:
100%
nem értem, hogy ebbe mi a probléma.. attól még, hogy nagy a segge, attól még lehet egy nagyon aranyos csaj... és biztos ez jött be a srácnak! és nem mindeggyik pali a vékony nőkre bukik. valaki azt szereti, ha a nőn van mit fogni :D
2010. júl. 9. 14:16
 122/221 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kérdezőnek és a válaszolók egy részének(!) is azzal van gondja, hogy nem tudja megtalálni az egyensúlyt a teste és az elméje "edzése" között. Egyiket sem lehet elhanyagolni! Ép testben ép lélek. (és fordítva is igaz)

Az elvárások terén pedig senkinek sem vethetünk fel semmit a szemére. El kell fogadnunk, hogy van olyan ember is, akinek csak a külső számít. Az ilyen emberek ideális esetben magukhoz hasonló párt találnak. De ha mégsem (úgy érzem a kérdezőnél ez volt a probléma), akkor annak előbb-utóbb szakítás lesz a vége. -> a probléma megoldódik, tovább kell lépni (felejtsd el a bosszút kérdező!)

asszem ENNYI

16/f

2010. júl. 9. 14:24
 123/221 anonim ***** válasza:
lehetsz csinos ha az agyad hiányzik....
2010. júl. 9. 14:30
 124/221 anonim ***** válasza:
100%

kérdező,kössz,hogy feldobtad a napom:D

szakadtam a nevetéstől a kommenteiden:D

ez a 28/F se volt semmi:D

jó edzést plázacicus:D

2010. júl. 9. 14:49
 125/221 anonim ***** válasza:
52%
14.02es valóban?Látod az öntelt izomagyú kigyúrt majmok is lehetnek jóemberek:Da majmozás azért volt mert arra bekattanok ha a csajomat bárki is a szájára veszi.Bocsesz/jó kis edzés volt ez:p/a kérdező még mindig nem jött vissza?28/F
2010. júl. 9. 14:56
 126/221 anonim ***** válasza:
100%
ezt a kérdést gyorsan küldje be valaki fuckyeahgyik.hu-ra!:D
2010. júl. 9. 14:57
 127/221 anonim ***** válasza:
52%
hA A KÉRDEZŐ MEG ESETLEG VISSZAJÖNNE..ne állj bosszút csajszi menj azt keress más ilyen jóképű csávót.Akadni fog.28/F
2010. júl. 9. 15:01
 128/221 anonim ***** válasza:
100%
Valóban ne álj bosszút. Az csak lealacsonyítana. próbálj meg elmére és belsőre is építeni, ne csak a külsőre. Lehet akármilyen teste valakinek, az csak egy edény, a lényeg ami benne van.
2010. júl. 9. 15:09
 129/221 anonim ***** válasza:

28f. 14:02es vagyok a majom:D ne haragudj hogy a barátnődet leírtam,nem volt szép, csak tudod annyira adtad az egót, de tényleg tisztulsz:) jó fej vagy amúgy, és tényleg bocsi a barátnődtó

ől is sorry.

2010. júl. 9. 15:10
 130/221 anonim ***** válasza:
52%
tisztulok mi?:D bocs de nem vagyok egy suttyó ahogy egyesek itt hiszik,sajnálatos módon van érettségim is,a fősulit sajna nem tudtam befejezni/nem volt kedvem tanulni tovább:(/oké megbeszéltük,de a véleményem mellett továbbra is kitartok.Mégegyszer bocsika a majmozásért.:)
2010. júl. 9. 15:14
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!