Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim egy ducibb csajért dobott! (bőv lent)?
egy nagyon jó pasim volt, a városba szinte mindenki vele akart járni, mindig ahányszor együtt voltunk a diszkóba tapadtak rá a csajok, nagyon jóképű és izmos is. de nekem sikerült megszereznem! 2 hete szakított velem aztmondta nem tud egy ijen lánnyal járni neki több kell. nagyon magam alatt voltam aztán 1 hete láttam egy nálam ducibb csajjal!!! pedig én mindig jártam kondiba hogy jó formás legyek ne ijen ronda meg nagy a segge is neki erre ott állnak kézen fogva és néznek egymásra nagy szerelmessen nemolyan ronda a csaj fejre még azér szép is de nagya segge!!! úgylátom boldogok ti megbosszulnátok hogy most egy ilyen csajjal van?
17/L vagyok
Szerintem a kérdezőnek és a válaszolók egy részének(!) is azzal van gondja, hogy nem tudja megtalálni az egyensúlyt a teste és az elméje "edzése" között. Egyiket sem lehet elhanyagolni! Ép testben ép lélek. (és fordítva is igaz)
Az elvárások terén pedig senkinek sem vethetünk fel semmit a szemére. El kell fogadnunk, hogy van olyan ember is, akinek csak a külső számít. Az ilyen emberek ideális esetben magukhoz hasonló párt találnak. De ha mégsem (úgy érzem a kérdezőnél ez volt a probléma), akkor annak előbb-utóbb szakítás lesz a vége. -> a probléma megoldódik, tovább kell lépni (felejtsd el a bosszút kérdező!)
asszem ENNYI
16/f
kérdező,kössz,hogy feldobtad a napom:D
szakadtam a nevetéstől a kommenteiden:D
ez a 28/F se volt semmi:D
jó edzést plázacicus:D
28f. 14:02es vagyok a majom:D ne haragudj hogy a barátnődet leírtam,nem volt szép, csak tudod annyira adtad az egót, de tényleg tisztulsz:) jó fej vagy amúgy, és tényleg bocsi a barátnődtó
ől is sorry.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!