Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim egy ducibb csajért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim egy ducibb csajért dobott! (bőv lent)?

Figyelt kérdés

egy nagyon jó pasim volt, a városba szinte mindenki vele akart járni, mindig ahányszor együtt voltunk a diszkóba tapadtak rá a csajok, nagyon jóképű és izmos is. de nekem sikerült megszereznem! 2 hete szakított velem aztmondta nem tud egy ijen lánnyal járni neki több kell. nagyon magam alatt voltam aztán 1 hete láttam egy nálam ducibb csajjal!!! pedig én mindig jártam kondiba hogy jó formás legyek ne ijen ronda meg nagy a segge is neki erre ott állnak kézen fogva és néznek egymásra nagy szerelmessen nemolyan ronda a csaj fejre még azér szép is de nagya segge!!! úgylátom boldogok ti megbosszulnátok hogy most egy ilyen csajjal van?

17/L vagyok

2010. júl. 9. 12:08
 171/221 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__99..

ez lenne. elnézést kérek ha valakit megsértenék ezzel, a vallási hovatartozása miatt. itt igazából az anyukán vagyok kibukva....

2010. júl. 9. 17:02
 172/221 anonim ***** válasza:
ja és az "egozik" szót is csak poénból írtam, hisz eddig azon ment a rinya, hogy itt egyeseknek mekkora arca van. ééééérted????, Mr.T!:)
2010. júl. 9. 17:03
 173/221 anonim ***** válasza:
Látom szereted alkalmazni ezt a szót,Mr.T.:DEdzeni már voltam ma:)
2010. júl. 9. 17:08
 174/221 anonim ***** válasza:

legalább van egy "jelződ", mint nekem:D

végül megértetted?

2010. júl. 9. 17:19
 175/221 anonim ***** válasza:

A következő megjegyzésem a témában a kérdező felé csak ennyi :

http://www.youtube.com/watch?v=e5atwIGWc80

xD

2010. júl. 9. 17:54
 176/221 A kérdező kommentje:
nemvoltam itthon nem olvastm teljesen végig a vállaszokat 28/fnek (asziszem ő volt az aki nagyon rendes ésaz én pártomon áll), nagyon köszönöm !!! de tök sok válasz érkezett !!! létszives ne ribancozzatok !!!
2010. júl. 9. 18:20
 177/221 A kérdező kommentje:
mega másik csajjszinak is köszönöm aki élt már át ijet látom te tök tudod miről beszélek a csaj akivel öszejött igazából nem ojan rona nem akarok bunkó lenni de bőven 65 fölött van !!!!!!!! hát nincs ennek se izlésse szerintem érted hogy miről beszélek végre valaki látom normális emberek vannak még itt !!!!!
2010. júl. 9. 18:25
 178/221 A kérdező kommentje:
na mostmár nem irtok???!!!!
2010. júl. 9. 18:25
 179/221 anonim ***** válasza:

hahó, kérdező! a bosszúról ugye azért már letettél?

- danfi

2010. júl. 9. 18:40
 180/221 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező itt vagyok:Dcsa nem edzeni voltál?Mert itt egy kisebb vita folyt csak azért mert néhány emberkének más a nézete mint mondjuk nekem:)28/F
2010. júl. 9. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!