Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim egy ducibb csajért dobott! (bőv lent)?
egy nagyon jó pasim volt, a városba szinte mindenki vele akart járni, mindig ahányszor együtt voltunk a diszkóba tapadtak rá a csajok, nagyon jóképű és izmos is. de nekem sikerült megszereznem! 2 hete szakított velem aztmondta nem tud egy ijen lánnyal járni neki több kell. nagyon magam alatt voltam aztán 1 hete láttam egy nálam ducibb csajjal!!! pedig én mindig jártam kondiba hogy jó formás legyek ne ijen ronda meg nagy a segge is neki erre ott állnak kézen fogva és néznek egymásra nagy szerelmessen nemolyan ronda a csaj fejre még azér szép is de nagya segge!!! úgylátom boldogok ti megbosszulnátok hogy most egy ilyen csajjal van?
17/L vagyok
Már ne is haragudj, de nem kéne sértegetni a dundibb lányokat. És ha nálad kövérebb lánnyal van? Ez van, valamiért mégis jobban bejön neki mint te. Ezen nincs mit megbosszulni, vesztettél és kész, fogadd el.
Anne
nem minden pasinak jön be a deszka stílusú csaj. neki a dundibb jön be. ez van. törődj bele.
ja és a viselkedésed eléggé szánalmas... szóval felejtsd el a fiút.
Gusztustalan vagy, megértem hogy dobott.
Én is husis vagyok, és akkor mi van? Az a másik lány többet ér nálad, nem hiába hagyott el miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!