Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim egy ducibb csajért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim egy ducibb csajért dobott! (bőv lent)?

Figyelt kérdés

egy nagyon jó pasim volt, a városba szinte mindenki vele akart járni, mindig ahányszor együtt voltunk a diszkóba tapadtak rá a csajok, nagyon jóképű és izmos is. de nekem sikerült megszereznem! 2 hete szakított velem aztmondta nem tud egy ijen lánnyal járni neki több kell. nagyon magam alatt voltam aztán 1 hete láttam egy nálam ducibb csajjal!!! pedig én mindig jártam kondiba hogy jó formás legyek ne ijen ronda meg nagy a segge is neki erre ott állnak kézen fogva és néznek egymásra nagy szerelmessen nemolyan ronda a csaj fejre még azér szép is de nagya segge!!! úgylátom boldogok ti megbosszulnátok hogy most egy ilyen csajjal van?

17/L vagyok

2010. júl. 9. 12:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/221 anonim ***** válasza:
89%

12:16! milyen igazad van!

és most kérdező a kommentjeid alapján tényleg NAGYON HÜLYE VAGY!

kit érdekel h kondizol??látod igy sem te kellettél neki!

és törődj bele h a legjobb pasinak ,egy nálad ducibb csaj kellett!!aki boztos sokkal jobb nálad,ennél jobb döntést nem is hozhatott volna a srác!!

2010. júl. 9. 12:21
 22/221 A kérdező kommentje:
12:21 bekabhatod
2010. júl. 9. 12:22
 23/221 anonim ***** válasza:
87%
drágám!!!! nem a külső szépség a fontos!!!járhatsz te akármilyen edzésre, ha ilyen nulla vagy belülről! mit akarsz megbosszulni? azt hogy egy normális lánnyal van a fiú? és egyáltalán nem gondolod jól, hogy izmos pasikhoz vékony csajok valók. én is ducibb vagyyok, még is nagyon jó pasim van ,aki izmos jóképű, és imádja hogy nagyobb a fenekem!!! ha meg boldogok, akkor szerinted érdekelné őket ha te bosszút akarsz állni? a fiú úgy megutálna, hogy kavarsz... kicsit a belsődet is edzed...
2010. júl. 9. 12:22
 24/221 A kérdező kommentje:
létszives ne sziddjatok engem mert nem én voltam a hibás ő dobott enegem!!!
2010. júl. 9. 12:24
 25/221 anonim ***** válasza:
94%

te is bekaphatod csak nagy bánatodra már nem az övet!!! haha!

tényleg szánalmas vagy!

na és neked tényleg a külsőségek számitanak "elvitt jó helyekre"!

és amúgy milyen válaszokat vársz?amikor ilyen rosszindulatú vagy mássokkal szemben??

26/221 anonim ***** válasza:
100%

Azért a fiúknak a lélek, a kedvesség is fontos, hogy érezzék a férfiasságukat, pl. Szóval a külső nem minden.

Mennyi ideig voltatok együtt? És jó voltál vele, megkapott mindent, amire vágyott?

27/221 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd el, hogy mit írtál, és rá is jössz, hogy pont ezért dobott a pasi... A problémádban ugyanis ott a válasz.

Téged csak az érdekelt, hogy milyen jól néz ki a pasid, izmos, jóképű, stb, és a hiúságodat legyezgette, hogy sok lány szeretne vele járni, de ő a tiéd. Nem őt szeretted (a belső tulajdonságaival együtt), hanem a külsejét, ami édes kevés egy jól működő kapcsolathoz. És azt gondolod, hogy attól leszel 'jó nő', hogy le sem szállsz a futópadról, lapos a hasfalad, és feszes a feneket. Pedig ez csak egy kis hányada annak, ami valóban jó nővé tenne.

Ráadásul most sem az fáj neked, hogy otthagyott az, akit szerettél, hanem az, hogy nincs már melletted egy jó pasi, és a jó pasi most egy ducibb lánnyal van együtt, akivel láthatóan jobban érzi magát (és ez is bántja a kis öntudatodat). Lehet, hogy annak a lánynak nagyobb a feneke, mint a tiéd, de valószínűleg emberibb, jobb a humora, jobb társaság, mint amilyen te valaha is voltál. (Hogy is lehettél volna szórakoztató, mikor arra figyeltél folyton, hogy tökéletesen mutass a tökéletes pasid mellett?!)

19/L

2010. júl. 9. 12:25
 28/221 anonim ***** válasza:
76%
de vajon mért dobott???? nem ő a hibás.
2010. júl. 9. 12:26
 29/221 anonim ***** válasza:
75%

"ő a hibás,ő dobott"!

élete legjobb döntése volt mert egy bosszúvágyó,öntelt p.icsa vagy!

2010. júl. 9. 12:26
 30/221 A kérdező kommentje:
1 hónapig jártunk amit tudtam azt magdtam neki bár főzni nemtudok ha ilyenekre gondolsz de pékdául voltunk olyan koncerten amit én nem is szeretek csak ő mégis elmentem vele!!! megkondizni is télleg csak őmiatta kezdtem !!!
2010. júl. 9. 12:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!