Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim egy ducibb csajért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim egy ducibb csajért dobott! (bőv lent)?

Figyelt kérdés

egy nagyon jó pasim volt, a városba szinte mindenki vele akart járni, mindig ahányszor együtt voltunk a diszkóba tapadtak rá a csajok, nagyon jóképű és izmos is. de nekem sikerült megszereznem! 2 hete szakított velem aztmondta nem tud egy ijen lánnyal járni neki több kell. nagyon magam alatt voltam aztán 1 hete láttam egy nálam ducibb csajjal!!! pedig én mindig jártam kondiba hogy jó formás legyek ne ijen ronda meg nagy a segge is neki erre ott állnak kézen fogva és néznek egymásra nagy szerelmessen nemolyan ronda a csaj fejre még azér szép is de nagya segge!!! úgylátom boldogok ti megbosszulnátok hogy most egy ilyen csajjal van?

17/L vagyok

2010. júl. 9. 12:08
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/221 anonim ***** válasza:
89%
vígasztald meg magad,és szaladj el a legközelebbi plázába elkölteni egy vagyont:D
2010. júl. 9. 12:52
 72/221 anonim ***** válasza:
89%
és ezekből csak egyre több lesz...és ez az én korosztályom:S:S
2010. júl. 9. 12:53
 73/221 anonim ***** válasza:
88%
Hát kisanyám ez biza a beképzelt bunkó nagyképű vonásaid miatt történhetett. Sz@r ügy. Az ember nem csak külső alapján ítél, attól hogy kondizol meg vékony vagy, még nem biztos, hogy értékesebb vagy másnál. Szóval szállj magadba kicsit aztán gondold végig a dolgot, ne másban keresd a hibát mert az biza benned van. Az első sorban említett pár dolog...
2010. júl. 9. 12:55
 74/221 anonim ***** válasza:
76%
szerintem magába szállt, és elment edzeni, nehogy nagy legyen a seg.ge............
2010. júl. 9. 12:57
 75/221 anonim ***** válasza:
76%

szánalom

"csinos vagyok mi hiányozhatna belőlem?"

ööö... nézzük csak... pld. ész?

csak azért akartál vele járni mert izmos és akkor menő vagy.

lehet h a duci csaj nem olyan csinos, viszont biztos kedvesebb, aranyosabb, szerethetőbb nálad, és vannak emberi értékei.

2010. júl. 9. 12:58
 76/221 anonim ***** válasza:
68%

sird el anyucinak a problémád,ő úgyis neked fog igazat adni!és akkor megint ugrik kicsit az önbizalmad! :D pedig abban nem szenvedz hiányt!

de a másik lehetőség(remélem igy lesz): ugyanigy szóról szóra elmeséled neki(nagy a segge,kapjátok be...stb...)és egy akkora pofont ad h 2napig nem térsz magadhoz!

2010. júl. 9. 13:00
 77/221 anonim ***** válasza:
19%
Én azért sok válasszal nem értek egyet.Ha a külsőségeket nézzük,nyílván szembetünőbb lány lehetsz,mint a mostani husos barátnője,s hidd el ha te vagy a jobb mert hát látványra egy izmos csajt,egy elhízott nővel 1napon nem lehet említeni te hozzád fog visszamenni.Tudod ha valaki hozzászokik egy vonzó szexis alkathoz nehezen ad le abból,lehet hogy rosszabb a csaj de ki tudja mit találhatott meg benne.Vagy esetleg az exed most derűlt ki hogy hentes?Csak a belsőségekre megy?:D:DHidd el az a lány 2szer annyit tesz meg érte mert gondolom ritka hogy egy jópasi szóba álljon vele,a rosszabb nők sokkal odaadóbbak,épp azért mert rosszak,a csinikébbek meg azért egy kicsit valljuk be el vannak szállva/az más kérdés hogy az okuk is megvan rá:)/De én azt mondom ne keseredj 1000ugyanilyen jó pasinak be fogsz jönni.Én biztos nem hagytalak volna el egy tankért.Azért nekem számít egy csaj megjelenése.Tudod szokták mondani:nagy bőröndbe jó pakolni,csak ciki vele utazni:D 28/F
2010. júl. 9. 13:00
 78/221 anonim ***** válasza:
100%

28/F

azt sm tudjuk milyen a másik lány,azért mert nagy a feneke(a kérdező szerint,aki persze hogy csak a hibákat látja abban aki elvette ami az "övé" volt) és ne ámitsd már ilyen hülyeségekkel h kellessz majd egy csomó másik pasinak,addig persze h kell amig a külsőt látják csak de ha elkezd beszélni....hát igen addig kellett!!

2010. júl. 9. 13:04
 79/221 anonim ***** válasza:
24%

Álljunk meg egy kicsit... közületek ki látta a "ducibb" lányt? Hányan ismeritek? Lehet pont ő az üresfejű, mi látatlanban nem tudhatjuk!

Amúgy lefeküdtél a sráccal? Nekem olyan típusúnak tűnik, aki csak arra megy, hogy megdughasson valakit, aztán továbbáll. Sok ilyet ismerek. Ha meg nem feküdtél le vele, akkor főleg... érthető. Téged nem tudott megdugni 1 hónap alatt. Őt lehet megtudja majd. A csúnyább lányokról azt hiszik a pasik, hogy könnyebben kaphatóak. Ezt nem tudom, igaz-e vagy sem, de ők ezt hiszik. Van egy csaj ismerősöm, aki irtó ronda mindenki szerint, pasik szerint is, mégis csak úgy cserélgeti a pasikat. Aztán egyszer barátnőjétől megkérdeztem, hogy csinálja. Azt válaszolta: mert mindenki megk*rhatja.

Ha lefeküdtél már vele, akkor meg az a gond, nem szabadott volna, akkor azért dobott, keresett új prédát. Ha nem feküdtél le vele, akkor meg megunta a "várakozást", de jobb is, hogy lelépett. Nehezen hiszem, hogy ez a srác valami rendes fajta lenne. :S Keress valami normálisabbat, aki megbecsül. Hidd el, jobban jársz. Nekem is volt már doglom hasonlóval és nagyon megszenvedtem mellette. Ráadásul nem 1 hónapos volt a dolog, hanem 4. :S

19/L

2010. júl. 9. 13:06
 80/221 anonim ***** válasza:
79%
A 28/F-nek igaza van, valószínűleg nekem is kellene a csaj, ha meglátnám, és tényleg olyan jól néz ki, ahogy ide leírta... de 10 perc beszélgetés után futva menekülnék el tőle!
2010. júl. 9. 13:06
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!