Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim egy ducibb csajért dobott! (bőv lent)?
egy nagyon jó pasim volt, a városba szinte mindenki vele akart járni, mindig ahányszor együtt voltunk a diszkóba tapadtak rá a csajok, nagyon jóképű és izmos is. de nekem sikerült megszereznem! 2 hete szakított velem aztmondta nem tud egy ijen lánnyal járni neki több kell. nagyon magam alatt voltam aztán 1 hete láttam egy nálam ducibb csajjal!!! pedig én mindig jártam kondiba hogy jó formás legyek ne ijen ronda meg nagy a segge is neki erre ott állnak kézen fogva és néznek egymásra nagy szerelmessen nemolyan ronda a csaj fejre még azér szép is de nagya segge!!! úgylátom boldogok ti megbosszulnátok hogy most egy ilyen csajjal van?
17/L vagyok
szánalom
"csinos vagyok mi hiányozhatna belőlem?"
ööö... nézzük csak... pld. ész?
csak azért akartál vele járni mert izmos és akkor menő vagy.
lehet h a duci csaj nem olyan csinos, viszont biztos kedvesebb, aranyosabb, szerethetőbb nálad, és vannak emberi értékei.
sird el anyucinak a problémád,ő úgyis neked fog igazat adni!és akkor megint ugrik kicsit az önbizalmad! :D pedig abban nem szenvedz hiányt!
de a másik lehetőség(remélem igy lesz): ugyanigy szóról szóra elmeséled neki(nagy a segge,kapjátok be...stb...)és egy akkora pofont ad h 2napig nem térsz magadhoz!
28/F
azt sm tudjuk milyen a másik lány,azért mert nagy a feneke(a kérdező szerint,aki persze hogy csak a hibákat látja abban aki elvette ami az "övé" volt) és ne ámitsd már ilyen hülyeségekkel h kellessz majd egy csomó másik pasinak,addig persze h kell amig a külsőt látják csak de ha elkezd beszélni....hát igen addig kellett!!
Álljunk meg egy kicsit... közületek ki látta a "ducibb" lányt? Hányan ismeritek? Lehet pont ő az üresfejű, mi látatlanban nem tudhatjuk!
Amúgy lefeküdtél a sráccal? Nekem olyan típusúnak tűnik, aki csak arra megy, hogy megdughasson valakit, aztán továbbáll. Sok ilyet ismerek. Ha meg nem feküdtél le vele, akkor főleg... érthető. Téged nem tudott megdugni 1 hónap alatt. Őt lehet megtudja majd. A csúnyább lányokról azt hiszik a pasik, hogy könnyebben kaphatóak. Ezt nem tudom, igaz-e vagy sem, de ők ezt hiszik. Van egy csaj ismerősöm, aki irtó ronda mindenki szerint, pasik szerint is, mégis csak úgy cserélgeti a pasikat. Aztán egyszer barátnőjétől megkérdeztem, hogy csinálja. Azt válaszolta: mert mindenki megk*rhatja.
Ha lefeküdtél már vele, akkor meg az a gond, nem szabadott volna, akkor azért dobott, keresett új prédát. Ha nem feküdtél le vele, akkor meg megunta a "várakozást", de jobb is, hogy lelépett. Nehezen hiszem, hogy ez a srác valami rendes fajta lenne. :S Keress valami normálisabbat, aki megbecsül. Hidd el, jobban jársz. Nekem is volt már doglom hasonlóval és nagyon megszenvedtem mellette. Ráadásul nem 1 hónapos volt a dolog, hanem 4. :S
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!