Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim egy ducibb csajért dobott! (bőv lent)?
egy nagyon jó pasim volt, a városba szinte mindenki vele akart járni, mindig ahányszor együtt voltunk a diszkóba tapadtak rá a csajok, nagyon jóképű és izmos is. de nekem sikerült megszereznem! 2 hete szakított velem aztmondta nem tud egy ijen lánnyal járni neki több kell. nagyon magam alatt voltam aztán 1 hete láttam egy nálam ducibb csajjal!!! pedig én mindig jártam kondiba hogy jó formás legyek ne ijen ronda meg nagy a segge is neki erre ott állnak kézen fogva és néznek egymásra nagy szerelmessen nemolyan ronda a csaj fejre még azér szép is de nagya segge!!! úgylátom boldogok ti megbosszulnátok hogy most egy ilyen csajjal van?
17/L vagyok
nem ő a hibás, amiért dobott. nyilván ennek oka volt. lehet, hogy az, hogy tényleg egy nagy nulla a személyiséged. nagyobbra tartod magad olyannál, akit nem is ismersz, csak azért, mert nem dob ki tízezreket konditeremre, meg nem apuci és anyuci elkényeztetett kicsi lánya...
fáj az igazság? nem csoda. végre valaki szembesít vele. hidd el, akármeddig hisztizel itt, mindenki ezt fogja mondani, amiket eddig olvastál!!
a legtöbb fiúnak nem csak a külső számít. akinek meg csak az, akkor az meg csak le akart fektetni. szerintem még az a duci csaj sem olyan duci, csak te a kis deszka testeddel hívod annak... boldogok, hagyd őket békén. ha neked fáj, fájjon mindenkinek? ez egy önző és gusztustalan hozzáállás.
verve vagy, fogadd el. nincs mit tenni. inkább gondolkozz el azon, ki is vagy valójában, mit tettél, ami miatt ennyire nagyra lehetsz magaddal, és hogy vannak e egyáltalán belső értékeid. mert nekem nem úgy tűnik.
Én csak azt nem értem, hogy MIÉRT KELL KAVARNI???
Törődj bele, dobott, ez van. Ne állj bosszút, mert az tényleg gyerekes és szánalmas... Majd találsz mást, aki értékelni fogja az alakodat.
(Nekem mindenesetre ez az egész simogatja a lelkemet. Egy "ducibb" lány vagyok...)
hol élsz te kislány?
1hónap miatt vered a nyálad?
pfff...jah nem is azért,hanem a töéletes pasi egy általad
"nagy seggű,tökéletlen lány"miatt dobott ki!
Mindenki a lehető legnormálisabban válaszolt erre a NEM normális kérdésre.
Anne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!