Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim egy ducibb csajért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim egy ducibb csajért dobott! (bőv lent)?

Figyelt kérdés

egy nagyon jó pasim volt, a városba szinte mindenki vele akart járni, mindig ahányszor együtt voltunk a diszkóba tapadtak rá a csajok, nagyon jóképű és izmos is. de nekem sikerült megszereznem! 2 hete szakított velem aztmondta nem tud egy ijen lánnyal járni neki több kell. nagyon magam alatt voltam aztán 1 hete láttam egy nálam ducibb csajjal!!! pedig én mindig jártam kondiba hogy jó formás legyek ne ijen ronda meg nagy a segge is neki erre ott állnak kézen fogva és néznek egymásra nagy szerelmessen nemolyan ronda a csaj fejre még azér szép is de nagya segge!!! úgylátom boldogok ti megbosszulnátok hogy most egy ilyen csajjal van?

17/L vagyok

2010. júl. 9. 12:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/221 anonim ***** válasza:
89%

az alapján,ahogy, és amit írsz,nem csodálom,hogy dobott.

attól még,hogy egy lány kövér,még lehet jobb ember,mint te.a kövérek is ugyanúgy emberek.amúgy kit érdekel,hogy jársz edzőterembe?

20/F

2010. júl. 9. 12:16
 12/221 A kérdező kommentje:
nemvagyok nevetséges inkáb hogy mondhtatnám le neki hog rosszul döntött?!!!
2010. júl. 9. 12:16
 13/221 anonim ***** válasza:
86%
szerintem jól döntött
2010. júl. 9. 12:17
 14/221 anonim ***** válasza:
84%

de az vagy,SZÁNALMAS!

azt hiszed a duci lányok nem egyenértékűek másokkal?

mondjuk veled biztos nem,te alacsonyabb szinten vagy mindenkinél!mert egy öntelt,önimádó,magát mindenkinél többretartó lány vagy!

megérdemlted h egy "ilyen" lány miatt hagytak el!

15/221 A kérdező kommentje:
szerintem számít hogy kondizok mert ő is éwsez egy közös vonás
 16/221 A kérdező kommentje:
létszi normális válaszokat ne ijen sértegetősseket%!!!
2010. júl. 9. 12:18
 17/221 anonim ***** válasza:
100%
Az én szememben nevetséges vagy, sajnos ezt nem te döntöd el- mivel ez az én magán véleményem-. Meg miből veszed, hogy rosszul döntött?Azt se te mondod meg szerintem, mert az meg az ő magán véleménye.Ja és dobj fel egy képet, most már érdekel, hogy te mitől vagy olyan "tökéletes" :)
2010. júl. 9. 12:18
 18/221 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem Te kamuzol, mert ennyire h.ülye nem lehet ember!!!!

De ha mégsem, nemcsak a külső a fontos, ész is kell ám egy kevéske, de ahogy elnézem neked nem sok lehet. Amúgy egy kicsit nagyobb popsi még nem a világ vége, a pasik 80 %-ka legalább a húsosabb, bögyös kiscsajokat/nőket bírják!!!! De mondom, nemcsak a külső a fontos!!! Nem tudtad?

2010. júl. 9. 12:19
 19/221 anonim ***** válasza:
85%

megérdemelted!

jól döntött,te beképzelt majom!

szánalom amit itt csinálsz.a pasi meg sajnálhatja,hogy akár csak egy napot is rád szánt.

2010. júl. 9. 12:19
 20/221 A kérdező kommentje:
de nemismertik őt nem az volt a fontos neki hogy legyen esze hanem hogy szép legyen mindig elvitt jó helyekre létszi ne sziddjatok nagyon levagyok törve
2010. júl. 9. 12:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!