Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim egy ducibb csajért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim egy ducibb csajért dobott! (bőv lent)?

Figyelt kérdés

egy nagyon jó pasim volt, a városba szinte mindenki vele akart járni, mindig ahányszor együtt voltunk a diszkóba tapadtak rá a csajok, nagyon jóképű és izmos is. de nekem sikerült megszereznem! 2 hete szakított velem aztmondta nem tud egy ijen lánnyal járni neki több kell. nagyon magam alatt voltam aztán 1 hete láttam egy nálam ducibb csajjal!!! pedig én mindig jártam kondiba hogy jó formás legyek ne ijen ronda meg nagy a segge is neki erre ott állnak kézen fogva és néznek egymásra nagy szerelmessen nemolyan ronda a csaj fejre még azér szép is de nagya segge!!! úgylátom boldogok ti megbosszulnátok hogy most egy ilyen csajjal van?

17/L vagyok

2010. júl. 9. 12:08
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/221 anonim ***** válasza:
78%
szerintem azért dobott mert butácska vagy ezt abból is gondolom hogy az ilyent pontos "J"-vel írod XD
2010. júl. 9. 12:45
 62/221 anonim ***** válasza:
91%
Én is jó pasi vagyok, edzek, a nők imádnak. De téged (ha elég jól nézel ki) maximum egyetlen éjszakára választanálak, akkor se várnám meg veled a reggelt. Dugás közben talán nem beszélsz, az lehet az egyetlen jó benned.
2010. júl. 9. 12:45
 63/221 anonim ***** válasza:
95%

kérdező! vannak neked barátaid? ők milyenek? nem törődnek veled, hogy jobb ember váljon belőled? vagy velük jársz edzeni, és plázázni? mehet a lepontozás...

vagy már totál kibuktál tőlünk, és nem is olvasod a válaszokat????????

2010. júl. 9. 12:46
 64/221 anonim ***** válasza:
80%
Előző hozzászoló nagyon nagy!!!! :))))))))))))
 65/221 anonim válasza:
91%

Nekem az a véleményem, hogy te egy nagyon egoista ember vagy..Mitől vagy te jobb mint az a kicsit duci csaj?.

Hihetetlen.

Lehet, hogy azért járt veled mert külsőre jól nézel ki; de tudod h miért dobott?..Mert megismert, és hiába vagy csinos, ha közbe segghülye vagy.Meg mindent azért csinálsz h veled legyen..

Komolyan, nem is ismerlek..de amit írsz az alapján ki merem jelentetni, hogy nagyon sötét vagy

agyfaszt kapok tőled ..

66/221 anonim ***** válasza:
80%

12:45!

ott a pont :D ;)

2010. júl. 9. 12:47
 67/221 anonim ***** válasza:
74%
Ez van!!! Örülök, hogy összejött a duci csajjal, te meg mehetsz a tökéletes testeddel a francba!
2010. júl. 9. 12:48
 68/221 anonim ***** válasza:
87%

már nem is válaszol,biztos nem birta ki és elsirta magát! :D

amógy az ilyen embereknek NNCSENEK barátai,mert nem tudja őket megtartani,mert magán kivül senki és semmi nem fontos neki!

2010. júl. 9. 12:49
 69/221 anonim ***** válasza:
84%

húú ez fájt :/

elég gáz csaj lehetsz,akik ide válaszoltak azoknak teljes mértékben igazuk van...

2010. júl. 9. 12:50
 70/221 anonim ***** válasza:
88%
De ba&zki, hogy lehet ilyen kérdést feltenni. 17 éves. Ilyen hülyék. el száll az ember agya.
2010. júl. 9. 12:50
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!