Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim egy ducibb csajért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim egy ducibb csajért dobott! (bőv lent)?

Figyelt kérdés

egy nagyon jó pasim volt, a városba szinte mindenki vele akart járni, mindig ahányszor együtt voltunk a diszkóba tapadtak rá a csajok, nagyon jóképű és izmos is. de nekem sikerült megszereznem! 2 hete szakított velem aztmondta nem tud egy ijen lánnyal járni neki több kell. nagyon magam alatt voltam aztán 1 hete láttam egy nálam ducibb csajjal!!! pedig én mindig jártam kondiba hogy jó formás legyek ne ijen ronda meg nagy a segge is neki erre ott állnak kézen fogva és néznek egymásra nagy szerelmessen nemolyan ronda a csaj fejre még azér szép is de nagya segge!!! úgylátom boldogok ti megbosszulnátok hogy most egy ilyen csajjal van?

17/L vagyok

2010. júl. 9. 12:08
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/221 anonim ***** válasza:
100%

HOVA TŰNT A KÉRDEZŐ??????

össznépi találkozót csinált:D és csakígy eltűnik????

2010. júl. 9. 13:34
 112/221 anonim ***** válasza:
100%

13.26-os vagyok. 28/F-nak

Attól, hogy te majd' egy tízessel idősebb vagy nálam, még nekem is lehetnek értelmes gondolataim.....

És ha még egyszer elolvasod a hozzászólásomat, kitűnik, hogy véletlenül sem kívántam semmi rosszat egyikőtöknek sem (ezt jelzi a "Ne adj' Isten" szófordulat....), csak felvázoltam, hogy a életben előfordulhatnak nem várt események.

2010. júl. 9. 13:36
 113/221 anonim ***** válasza:
0%
na jó megyek edzeni hehe:D:Dsejtettem kihozom a többségből az állatot.Csak azért mert van egy véleménye az embernek ez az oldal azért van.Tudtommal,nem azért hogy bele legyen kötve más komijába,de nyomjátok még nyugodtan annál jobban tudok közbe edzeni:D:D28/F
 114/221 anonim ***** válasza:
100%

28/F az vagy!

amúgy nem akartál menni edzeni?

nyomás!nem fogsz hiányozni!

gyúrjál még az egodra kicsit!

115/221 anonim ***** válasza:
76%
Most veszem észre, hogy itt fogynak a válaszok! :O Az előbb még 100 volt, mostmár csak 95 van. xD
 116/221 anonim ***** válasza:
87%

...és az a legszörnyűbb, hogy ők tudnak érvényesülni az életben! Nem szeretek általánosítani, de "ők" (ezek) mindent el fognak érni, amit akarnak, és mindig meglesz mindenük, amire vágynak.

Nem csak az számít embernek, akinek tökéletes az alakja, és meg lehet számolni a kockákat a hasán. Az is ember, akinek van érettségije, rémlik neki valami a nyelvtan órákról, és akinek más érzései is vannak a bosszúvágyon és az önbizalmon kívül...

Szörnyű, hogy mivé fajul ez a világ.

Ez lett a nap legnépszerűbb kérdése, azért ez sem semmi! :)

2010. júl. 9. 13:37
 117/221 anonim ***** válasza:
0%
persze 13.26os nem is mondtam hogy bajom van veled,értelmes lánynak tünsz,ez így van:)de 1ébként a többiekkel sincs bajom én nem oltok le itt senkit csak van egy egyéni véleményem,és ez ne legyen már itt egyeseknek gond.A kérdezőt meg elvitte a cica:Dna továbi szép napot mindenkinek:Dnyomjátok tovább28/F
2010. júl. 9. 13:39
 118/221 anonim ***** válasza:
100%

Nektek is szép napot!

én nem fogok egy "ilyen"kérdező miatt vitába szállni senkivel!

2010. júl. 9. 13:44
 119/221 anonim ***** válasza:
52%
28/f a végére kiderül, hogy nem is vagy "olyan". kezdesz szimpi lenni. amúgy engem majmoztál le:)
2010. júl. 9. 14:02
 120/221 anonim ***** válasza:
100%

Tőlem egy nagyon egyszerű választ fogsz kapni: Azért dobott, mert beképzelt, elkényeztetett, és hisztis vagy.

Amíg veled volt csak arra kellettél, hogy villogjon veled.("mindig elvitt jó helyekre"). Csak dísznek voltál jó, egy hónap után persze hogy megunt(illetve már az idegei is biztos felmondták a szolgálatot)...

F/21

2010. júl. 9. 14:14
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!