Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim egy ducibb csajért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim egy ducibb csajért dobott! (bőv lent)?

Figyelt kérdés

egy nagyon jó pasim volt, a városba szinte mindenki vele akart járni, mindig ahányszor együtt voltunk a diszkóba tapadtak rá a csajok, nagyon jóképű és izmos is. de nekem sikerült megszereznem! 2 hete szakított velem aztmondta nem tud egy ijen lánnyal járni neki több kell. nagyon magam alatt voltam aztán 1 hete láttam egy nálam ducibb csajjal!!! pedig én mindig jártam kondiba hogy jó formás legyek ne ijen ronda meg nagy a segge is neki erre ott állnak kézen fogva és néznek egymásra nagy szerelmessen nemolyan ronda a csaj fejre még azér szép is de nagya segge!!! úgylátom boldogok ti megbosszulnátok hogy most egy ilyen csajjal van?

17/L vagyok

2010. júl. 9. 12:08
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/221 anonim ***** válasza:
20%
mONDJUK IGEN AZ ÉN CSAJOM NEM NAGYON FÉNYEZI MAGÁT,DE ITT ŰL MELLETTEM ÉS AZT MONDJA HOGY Ő IS KIBUKNA HA EGY DAGADT CSAJJAL LÁTNA,DE MEGNYUGTATTAM HOGY ENGEM BIZTOS NEM FOG.:)28/F
2010. júl. 9. 13:16
 92/221 anonim ***** válasza:
76%
igen tényleg menj el fotóztatni magad,utána meg keressen fel Kovi, mert jól mutatnál a következő filmjében
2010. júl. 9. 13:17
 93/221 anonim ***** válasza:
21%
Ne húzzátok már fel magatokat b@zd meg.Valakinek ez jön be,valakinek az.Látod kérdező?sejtettem hogy ki leszünk golyózva,itt az eredmény a leoltás azokra akik törődnek a testükkel,megyek is edzeni mert csak felhúzom magam.:Dáá dehogyis inkább szétröhögöm magam,erre edzeni kell:D28/F
2010. júl. 9. 13:19
 94/221 anonim ***** válasza:
96%
hát ez a 28/F nagyon emlékeztett a bátyámra...csak ő 27 éves
 95/221 anonim ***** válasza:
96%

28F! a te csajod is ilyen mint a kérdező, csak idősebb kiadásban:) ismerkedjetek meg a kiscsajjal, járjatok együtt edzeni, meg plázázni, és valami ego tanfolyamra, persze ti oktassatok ott!

lepontozhatsz

96/221 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy egy komoly, hosszú távú kapcsolatban nem a külsőségek számítanak. Ott már fontos, hogy legyen miről beszélgetnetek, fontosak a belső értékek. el is mondta a srác, hogy neki több kell nálad. Szerintem az edzőterem mellett kezdj el olvasni könyveket, verseket, nézz híradót, olvass újságot (hírlapokat), figyeld mi történik a nagyvilágban. szóval ne csak a testedet, a lelkedet és az eszedet is ápold!
2010. júl. 9. 13:20
 97/221 anonim ***** válasza:
81%
13:19 nagy vagy:D
2010. júl. 9. 13:20
 98/221 anonim ***** válasza:
100%
na akkor most! 28/F ,tegyük fel most nem a küsőségről van szó hanem a bosszúról(erről is beszél a kérdező)!ha ne adj isten,szakitanátok és lenne egy másik barátnőd,de az exed bosszút akar állni(ez mlyen vicces)!akkor mit szólnál??gondolom az már nem tetszene!
2010. júl. 9. 13:22
 99/221 anonim ***** válasza:
96%

17 vagyok én is....nekem is megvan a tökéletes pasi...aki a városban mindenkinek kellene :) Nem vagyok tökéletes, nincs bomba alakom, nem járok kondizni. nem várom el h. cipelje a seggem ide oda..mégis olyan boldog vagyook vele :)

De minek is a kondi :) Elég az ha megnézem az ilyen buta libák kérdéseit xD..a sok röhögéstől olyan hasizma lesz az embernek amiről álmodni se mert xD

2010. júl. 9. 13:24
 100/221 anonim ***** válasza:
76%
13:24 ez nagyonn jóóó oltás volt:) megy a pont
2010. júl. 9. 13:25
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!