Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim egy ducibb csajért dobott! (bőv lent)?
egy nagyon jó pasim volt, a városba szinte mindenki vele akart járni, mindig ahányszor együtt voltunk a diszkóba tapadtak rá a csajok, nagyon jóképű és izmos is. de nekem sikerült megszereznem! 2 hete szakított velem aztmondta nem tud egy ijen lánnyal járni neki több kell. nagyon magam alatt voltam aztán 1 hete láttam egy nálam ducibb csajjal!!! pedig én mindig jártam kondiba hogy jó formás legyek ne ijen ronda meg nagy a segge is neki erre ott állnak kézen fogva és néznek egymásra nagy szerelmessen nemolyan ronda a csaj fejre még azér szép is de nagya segge!!! úgylátom boldogok ti megbosszulnátok hogy most egy ilyen csajjal van?
17/L vagyok
szerintem 28/F még mindig egy öntelt plázafiú annak ellenére, hogy itt most fényezgeti magát. érettségid van, aztamindenségit, húúúúúú! falra ne rohanjak miatta:DDD nem volt kedve tanulni, egyem a kis szívét... idióta.
szegény "csajod".
nem oltalak, csak nem tetszik a stílus, amiben hozzászóltál:) te, a tökéletes, te, aki megy is gyúrni, mert nem is érdekli, ami itt folyik, de azért nagyon sokáig tart, mire elhúzza a csíkot... te, a védelmező, hogy senki nem vegye a szájára a csajodat (persze ha bámulják, az legyezgeti a hiúságodat). tiszta vicc vagyXD a "megyek is gyúrni" beszólásodon konkrétan halálra röhögtem magam. és nem azért, mert olyan jófej vagy. no meg a csúcs, hogy itt felvágsz azzal, hogy neked van érettségidXD manapság nagyon nagyon sok embernek van érettségije, csak éppen nem mindegy, hogy milyen. de még a főiskolát sem tudtad végigcsinálni, és még ezzel is felvágsz, mintha valami dicsőség lenne:DDD
jahm, meg hogy te nem állnál szóba husis csajjalXD nekem is volt egy haverom, aki mindig ezt mondta, izomagyú idióta volt, csak ő még szedett ilyen hülye szereket is. na aztán kórházba is került többek között emiatt, és kipocakosodottXDXD azóta sem fogyott le, pedig ennek már 4 éve. és van egy nem tökéletesen deszka barátnője, akivel nagyon szeretik egymást.
de te úgyis tökéletes vagy, csak agyad nincs, ahogy a kérdezőnek sem:D
öregem...XXXXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!