Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim egy ducibb csajért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim egy ducibb csajért dobott! (bőv lent)?

Figyelt kérdés

egy nagyon jó pasim volt, a városba szinte mindenki vele akart járni, mindig ahányszor együtt voltunk a diszkóba tapadtak rá a csajok, nagyon jóképű és izmos is. de nekem sikerült megszereznem! 2 hete szakított velem aztmondta nem tud egy ijen lánnyal járni neki több kell. nagyon magam alatt voltam aztán 1 hete láttam egy nálam ducibb csajjal!!! pedig én mindig jártam kondiba hogy jó formás legyek ne ijen ronda meg nagy a segge is neki erre ott állnak kézen fogva és néznek egymásra nagy szerelmessen nemolyan ronda a csaj fejre még azér szép is de nagya segge!!! úgylátom boldogok ti megbosszulnátok hogy most egy ilyen csajjal van?

17/L vagyok

2010. júl. 9. 12:08
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/221 anonim ***** válasza:
28/F
2010. júl. 9. 15:15
 132/221 anonim ***** válasza:
nem haragszom a majmolásért, a párom is szokott néha kismajomnak hívni viccből:D tényleg elég csúnyán leírtalak,de ahogy egyre többet írsz, kezdesz tényleg nem az az igazi kigyúrt barom lenni.tévedni emberi dolog, kellemesen csalódni,pedig jóleső érzés.nem vagy suttyó! tudsz te normális lenni,mint kiderült a végére:)
2010. júl. 9. 15:17
 133/221 anonim ***** válasza:
atyaég...te tényleg azt hiszed hogy minden attól függ, hogy valaki hogy néz ki? kívánom, h egész életedben csak tökéletes kinézetű pasijaid legyenek de mind legyen bunkó,tapló,érzéketlen tuskó paraszt, aki nem tud összeadni két egyjegyű számot se és Amerikát az Antarktiszon keresi
2010. júl. 9. 15:18
 134/221 anonim ***** válasza:
100%

szerintem 28/F még mindig egy öntelt plázafiú annak ellenére, hogy itt most fényezgeti magát. érettségid van, aztamindenségit, húúúúúú! falra ne rohanjak miatta:DDD nem volt kedve tanulni, egyem a kis szívét... idióta.

szegény "csajod".

2010. júl. 9. 15:25
 135/221 anonim ***** válasza:
15%
utolsó komizó te szánalmas vagy:Dlátom szeretsz látatlanba leoltani embereket.Ki fényezi magát?Igen szegény csajom.:Ste is elég szegényes vagy,mit oltasz itt?:D28/f
2010. júl. 9. 15:32
 136/221 anonim ***** válasza:
Atya ég... Ez most komoly? Most mit érdekli őt, hogy hogy nézel ki? Tudod, egy kapcsolatban nem csak a külső számít, hanem a belső is, az hogy mit érez a másik, mire vágyik, mire van szüksége. A kedvesség, a megértés, a bizalom... Már bocsi, de ki nem szarja le, hogy kondizni jársz? Max azt éred el vele, hogy egy hurkapálnika leszel... Nagyobb a segge... öregem, szánalmas vagy.. Nézzél már magadba, hogy mik történtek, milyen áldozatokat hoztál érte, egyáltalán hogy viselkedtél vele, mit tettél meg érte, és hogy ő érted! Talán rájösz, mit szúrtál el.. Próbáld csak meg... A bosszúállást pedig verd ki a fejedből! Ennél is jobban pofára snél, mert ha akarod, ha nem visszafele fog elsülni a dolog! És szerintem ezerszer jobban döntött, hogy a másik lányt választotta! Inkább menj el bulizni, és verd őt ki a fejedből! Nem érdemled meg!
2010. júl. 9. 15:34
 137/221 anonim ***** válasza:
tényleg ez lett a nap kérdése:)
2010. júl. 9. 15:36
 138/221 anonim ***** válasza:
Nem olyan felszínes, mint te.
2010. júl. 9. 15:37
 139/221 anonim ***** válasza:
79%

nem oltalak, csak nem tetszik a stílus, amiben hozzászóltál:) te, a tökéletes, te, aki megy is gyúrni, mert nem is érdekli, ami itt folyik, de azért nagyon sokáig tart, mire elhúzza a csíkot... te, a védelmező, hogy senki nem vegye a szájára a csajodat (persze ha bámulják, az legyezgeti a hiúságodat). tiszta vicc vagyXD a "megyek is gyúrni" beszólásodon konkrétan halálra röhögtem magam. és nem azért, mert olyan jófej vagy. no meg a csúcs, hogy itt felvágsz azzal, hogy neked van érettségidXD manapság nagyon nagyon sok embernek van érettségije, csak éppen nem mindegy, hogy milyen. de még a főiskolát sem tudtad végigcsinálni, és még ezzel is felvágsz, mintha valami dicsőség lenne:DDD

jahm, meg hogy te nem állnál szóba husis csajjalXD nekem is volt egy haverom, aki mindig ezt mondta, izomagyú idióta volt, csak ő még szedett ilyen hülye szereket is. na aztán kórházba is került többek között emiatt, és kipocakosodottXDXD azóta sem fogyott le, pedig ennek már 4 éve. és van egy nem tökéletesen deszka barátnője, akivel nagyon szeretik egymást.

de te úgyis tökéletes vagy, csak agyad nincs, ahogy a kérdezőnek sem:D

öregem...XXXXD

2010. júl. 9. 15:38
 140/221 anonim ***** válasza:
69%
Igen ettől függetlenűl nem tudjuk mit szúrtál el,mert lehet írtó csinos vagy,de ha üres a fejed,nem vagy odaadó egód az egekbe van és játszod a szépségkirálynőt akkor tényleg egy idő után rád un minden pasi.Nézd az én csajom is nagyon csinos ő is edz,tőrödik a testével,de szolíd,szerény nem agyjátszós pics@,pedig lehetne mire öntelt,de nem az mindent megad nekem amire szükségem van,és én is neki,ezért is nem fogom elhagyni a jó test egy idő után kevés ezt én is bevallom.De azért lejjebb akkor sem adok kinézetileg,nem azt mondom hogy pont olyan legyen a következő mint a mostani,de hasonló,mert nekem ez jön be,viszont ha undorító a csaj stílusa dobom és maradok 1edűl amíg nem találok izlésemnek megfelelőt.28/F
2010. júl. 9. 15:43
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!