Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim egy ducibb csajért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim egy ducibb csajért dobott! (bőv lent)?

Figyelt kérdés

egy nagyon jó pasim volt, a városba szinte mindenki vele akart járni, mindig ahányszor együtt voltunk a diszkóba tapadtak rá a csajok, nagyon jóképű és izmos is. de nekem sikerült megszereznem! 2 hete szakított velem aztmondta nem tud egy ijen lánnyal járni neki több kell. nagyon magam alatt voltam aztán 1 hete láttam egy nálam ducibb csajjal!!! pedig én mindig jártam kondiba hogy jó formás legyek ne ijen ronda meg nagy a segge is neki erre ott állnak kézen fogva és néznek egymásra nagy szerelmessen nemolyan ronda a csaj fejre még azér szép is de nagya segge!!! úgylátom boldogok ti megbosszulnátok hogy most egy ilyen csajjal van?

17/L vagyok

2010. júl. 9. 12:08
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/221 anonim ***** válasza:
eZT A SZÓT "MAJOM"nagyon magadra vetted.28/F:D:D
2010. júl. 9. 16:06
 152/221 anonim ***** válasza:
69%
nincs bajom a husisabb a csajokkal,amig nem vmelyik expasim oldalán látom. Fáj látni azt akit szerettél egy olyan csajjal aki nálad csúnyább. Mondjuk olyankor nagyobb bennem a káröröm mikor azt látom h a volt pasim mellett egy olyan csaj van aki régen bomba csaj volt,csak mára már elhízott :) Hát igen,akkor meg azt hitte h nálam jobbra cserélt le és mégis husigombóc lett belőle :)
2010. júl. 9. 16:06
 153/221 anonim ***** válasza:
69%
mEGÉRTEM AZ ÉRZÉST:SÉn konkrétan kiábrándúlnék a csajomból ha vmi gyenge mínőségű fickóval csalna.Biztos azért lenne mert több a pénze:P:Ptalán.28/F
2010. júl. 9. 16:09
 154/221 anonim ***** válasza:

ígylegalább megismersz:) majom...

de nekem ez tök szarul esik, hogy ezt mondod előző,hogyy dagadék, stb.jó alegtöbb 80 kg feletti csaj elég kemény, ha elhagyna a barátom,és pl összejönne egy 100 kilóssal valószínű én is kiborulnék.végül is van abban valami amit írsz, de nem vágom mért veszem annyyira magamra:S

2010. júl. 9. 16:10
 155/221 anonim ***** válasza:
én sem vágom"majom":)miért veszed magadra.Ha a pasikád így szeret akkor te úgy vagy jó ahogy vagy:)1ébként a csonti csajszikat én is utálom.Formás legyen ez a lényeg:P28/F
2010. júl. 9. 16:14
 156/221 anonim ***** válasza:
100%

ez az! te pasid dobna egy 120kg-os kolusszosért,sztem te se mosolyognál és mondanád h szegény duci lányt ne bántsátok! Fikáznád ezerrel! Mert ilyenkor ez esik jól!

Meg aztán az én 45kg-hoz képest az a csaj egy tehén! van egy közös ismerősünk,osztálytársak és mesélte h együtt voltak benn orvosin a csajjal és halotta mikor mondták h 87kg! meg a köztös ismerős azt mondja h ő ugy látja mintha hízozz is volna!

jah,és mielött vki azzal jönne h anorexiás vagyok,közlöm h alkatilag vagyok iylen vékony,nem tudom hízni. Anyum,nagyim is ilyen mint én. De még is van mellem,meg a fenekem is jó

2010. júl. 9. 16:16
 157/221 anonim ***** válasza:
100%

Lol már a sok drámára éhes oldalnézegető, hogy rárontott már a nem túl intelligens kérdező kiscsajra :P

Nem volt szép tőletek, hogy eddig 16 oldalon flémeltétek, a kommentjeiből látszik, hogy tényleg nem tud még sok dologról, igen talán álomvilágban élt, és élhet is tovább ha megvan rá a lehetősége, miért ne? Viszont szépen sértések nélkül is megírhattátok volna neki a válaszokat.

2010. júl. 9. 16:17
 158/221 anonim ***** válasza:
100%

mivel most nincs jobb dolgom, ezért ezen agyyaltam, hogy mért veszem magamra,és sztem rájöttem,ja majom vagyok:)

szóval, volt 1 betegségemés a gyógyszerektől 100kg ra híztam. aztán elegem lett a gyógyszerekből, meg abból, hogy bálna lettem, és abbahagytam a szteroidokat, és természetgyógyász kezelt. meggyógyultam, és elkezdtem lefogyni, szépen 100ról 70re. büszke vagyok magamra, de tudom milyen 100kg tehénnek lenni, és talán azért bántott...de tettem ellene:) és én is kibékültem magammal, abarátom meg már rinyál, hogy elég legyen a fogyásból!:) így érzem magam jól, és boldog vagyok.

2010. júl. 9. 16:19
 159/221 anonim ***** válasza:
54%
nA A Csajom is 49kg télen 1-2kilóval több de ez a max,minden megvan rajta ami kell 1átalán nem csontos sőt!28/F
2010. júl. 9. 16:20
 160/221 anonim ***** válasza:
eZ A LÉNYEG"MAJOM":d:dVÁLAZOLÓ!!DE TE ERRŐL NEM TEHETSZ.bETEG VOLTÁL,ÉS HA A PÁROD AZT MONDJA ÍGY VAGY JÓ,AKKOR BIZTOS ÚGY VAN.CSAJOM IS FOGYNI AKART RÁFŐRMEDTEM HOGY MEG NE PRÓBÁLJA.MERT ÍGY JÓ AHOGY VAN28/F:)
2010. júl. 9. 16:22
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!