Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim egy ducibb csajért dobott! (bőv lent)?
egy nagyon jó pasim volt, a városba szinte mindenki vele akart járni, mindig ahányszor együtt voltunk a diszkóba tapadtak rá a csajok, nagyon jóképű és izmos is. de nekem sikerült megszereznem! 2 hete szakított velem aztmondta nem tud egy ijen lánnyal járni neki több kell. nagyon magam alatt voltam aztán 1 hete láttam egy nálam ducibb csajjal!!! pedig én mindig jártam kondiba hogy jó formás legyek ne ijen ronda meg nagy a segge is neki erre ott állnak kézen fogva és néznek egymásra nagy szerelmessen nemolyan ronda a csaj fejre még azér szép is de nagya segge!!! úgylátom boldogok ti megbosszulnátok hogy most egy ilyen csajjal van?
17/L vagyok
Megértem a kérdezőt 100%ban! Mindig fáj mikor olyanra cserélik le az ember aki bűn ronda
Mikor vége lett a kapcsolatnak a pasimmal- ő is nagyon jó hapsi minden csaj álma-,és ő összejött az uj barátnőjével azt hittem dobok egy hátast! Az a csaj rém ronda volt és tök kövér :S Az volt a legidegesítőbb az egész szituban h ismerösök mondták h milyen gáz h ilyen ronda a nője van,meg azt hittük vmi sokkal jobb csajra cserélt le. Tök égő volt h sokan tudták h mi jártunk és olyanokat mondogattak nekem h a volt pasimnak nincs izlése vagymi? Én meg tök nem tudtam mit mondani erre.
Biztos a dagadék csak megcsinál neki olyan dolgokat amit én nem,végül is annak van mibe pakolni.
hagyjátok már a 28f-et! neki is van véleménye,meg mindenkinek! ő ilyen,én olyan,te amolyan.
DE HOL VAN MÁR A KÉRDEZŐ???:D:D:D
15.44 vagyok
Engem az exem azért dobott mert nem engedte h elvegye a szüzességem hátulról. Aza dagadék meg biztos ebbe is van. Én 1000x jobban nézek mint aza csaj,és mindenki mondja h milyen gáz a volt pasim h egy ilyennel mutatkozik.
Mondjuk örülök h megszabadultam ettől a paraszttól. de baromi ideegsítő h az a hájas dög állandóan az orrom alá dörgöli h ők milyen boldogok. Nekem meg ég a pofám h egy ilyen ízlésficamos fickóval kezdtem,aki ráadásul egy bunkó paraszt is
jajjj.ne hurrogjátok már le kérlek azt aki husisabb. én is az vagyok(nem folyok szét 70 kg vagyok), nagyon adok magamra,mindig próbálok csinosan öltözni, és megjelenni. állítólag szép az arcom,imád a barátom,és van belső kisugárzásom.az mindenkinek a saját dolg, hogy kivel van együtt kit szeret,és kiben mi tetszik neki.
ja és már úgy megismertek sztem, ha azt írom, hogy a majom:D vagyok (nem sértő)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!