Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim egy ducibb csajért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim egy ducibb csajért dobott! (bőv lent)?

Figyelt kérdés

egy nagyon jó pasim volt, a városba szinte mindenki vele akart járni, mindig ahányszor együtt voltunk a diszkóba tapadtak rá a csajok, nagyon jóképű és izmos is. de nekem sikerült megszereznem! 2 hete szakított velem aztmondta nem tud egy ijen lánnyal járni neki több kell. nagyon magam alatt voltam aztán 1 hete láttam egy nálam ducibb csajjal!!! pedig én mindig jártam kondiba hogy jó formás legyek ne ijen ronda meg nagy a segge is neki erre ott állnak kézen fogva és néznek egymásra nagy szerelmessen nemolyan ronda a csaj fejre még azér szép is de nagya segge!!! úgylátom boldogok ti megbosszulnátok hogy most egy ilyen csajjal van?

17/L vagyok

2010. júl. 9. 12:08
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/221 anonim ***** válasza:
34%

Megértem a kérdezőt 100%ban! Mindig fáj mikor olyanra cserélik le az ember aki bűn ronda

Mikor vége lett a kapcsolatnak a pasimmal- ő is nagyon jó hapsi minden csaj álma-,és ő összejött az uj barátnőjével azt hittem dobok egy hátast! Az a csaj rém ronda volt és tök kövér :S Az volt a legidegesítőbb az egész szituban h ismerösök mondták h milyen gáz h ilyen ronda a nője van,meg azt hittük vmi sokkal jobb csajra cserélt le. Tök égő volt h sokan tudták h mi jártunk és olyanokat mondogattak nekem h a volt pasimnak nincs izlése vagymi? Én meg tök nem tudtam mit mondani erre.

Biztos a dagadék csak megcsinál neki olyan dolgokat amit én nem,végül is annak van mibe pakolni.

2010. júl. 9. 15:44
 142/221 anonim ***** válasza:
15.38ast válaszra se méltatom:)illetve már méltattam.Igen ez a te véleményed.:)
2010. júl. 9. 15:45
 143/221 anonim ***** válasza:
100%
28/F
2010. júl. 9. 15:46
 144/221 anonim ***** válasza:
81%

hagyjátok már a 28f-et! neki is van véleménye,meg mindenkinek! ő ilyen,én olyan,te amolyan.

DE HOL VAN MÁR A KÉRDEZŐ???:D:D:D

2010. júl. 9. 15:50
 145/221 anonim ***** válasza:
54%
JA 15.44es végre.:)odadóbbak sajna a kevésbé jó nők.Évekkel ezelőtt nekem is volt egy gyengébb kategória kb 1 hónapig,kinyalta a fenekem szinte,de sajnos ez az odadás nem tartott nálam sokáig.:Shiába volt minden,ha 1szer nem tudtam úgy kivánni szegénykét.
2010. júl. 9. 15:51
 146/221 anonim ***** válasza:
54%
28/F
2010. júl. 9. 15:51
 147/221 anonim ***** válasza:
77%

15.44 vagyok

Engem az exem azért dobott mert nem engedte h elvegye a szüzességem hátulról. Aza dagadék meg biztos ebbe is van. Én 1000x jobban nézek mint aza csaj,és mindenki mondja h milyen gáz a volt pasim h egy ilyennel mutatkozik.

Mondjuk örülök h megszabadultam ettől a paraszttól. de baromi ideegsítő h az a hájas dög állandóan az orrom alá dörgöli h ők milyen boldogok. Nekem meg ég a pofám h egy ilyen ízlésficamos fickóval kezdtem,aki ráadásul egy bunkó paraszt is

2010. júl. 9. 15:59
 148/221 anonim ***** válasza:
69%
iGAZAD VAN TELJES MÉRTÉKBEN!!de gondolom azóta már találtál hozzád illő jóképű csávót.:)28/F
2010. júl. 9. 16:01
 149/221 anonim ***** válasza:
100%

jajjj.ne hurrogjátok már le kérlek azt aki husisabb. én is az vagyok(nem folyok szét 70 kg vagyok), nagyon adok magamra,mindig próbálok csinosan öltözni, és megjelenni. állítólag szép az arcom,imád a barátom,és van belső kisugárzásom.az mindenkinek a saját dolg, hogy kivel van együtt kit szeret,és kiben mi tetszik neki.

ja és már úgy megismertek sztem, ha azt írom, hogy a majom:D vagyok (nem sértő)

24/L

2010. júl. 9. 16:01
 150/221 anonim válasza:
nincs jobb dolgotok?:D
2010. júl. 9. 16:03
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!