Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim egy ducibb csajért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim egy ducibb csajért dobott! (bőv lent)?

Figyelt kérdés

egy nagyon jó pasim volt, a városba szinte mindenki vele akart járni, mindig ahányszor együtt voltunk a diszkóba tapadtak rá a csajok, nagyon jóképű és izmos is. de nekem sikerült megszereznem! 2 hete szakított velem aztmondta nem tud egy ijen lánnyal járni neki több kell. nagyon magam alatt voltam aztán 1 hete láttam egy nálam ducibb csajjal!!! pedig én mindig jártam kondiba hogy jó formás legyek ne ijen ronda meg nagy a segge is neki erre ott állnak kézen fogva és néznek egymásra nagy szerelmessen nemolyan ronda a csaj fejre még azér szép is de nagya segge!!! úgylátom boldogok ti megbosszulnátok hogy most egy ilyen csajjal van?

17/L vagyok

2010. júl. 9. 12:08
 181/221 A kérdező kommentje:
asziszem nem fogok nekii szólnide majd így nézek rá furán amiből majd tudja hogy nemjól választott!!! ez így jó??!!!
2010. júl. 9. 18:41
 182/221 A kérdező kommentje:
voltam edzeni is (erősíttés, nem erobik) meg találkozta m barátnőimel. ő szerintük sekellene megmodanom eki mert akkor nemjön viszahozzám!!!
2010. júl. 9. 18:43
 183/221 anonim ***** válasza:
100%
65 fölött van, booooorzalmas. én 60 vagyok, és egyáltalán nem vagyok kövér. jól sejtettem... neked az a nagyseggű, akin van 3 milliméternyi zsírréteg.
 184/221 anonim ***** válasza:
flegmán lekezelően,de jobb is ha nem foglalkozol vele,hanem inkább szedj össze valami riválist,így legalább bebizonyítanád még nála is jut neked jobb pasi.:)28/F
 185/221 A kérdező kommentje:
lehet hogy megvan 70 iss!!! fogdbe énszerintem így van úgygondoltam egy jó pasi mellé formáés vékony csaj való!!! és csakhogy tudjátok nem vagyok btua, elégé okos vagyok barátnőim mined felnéznek rám emiatt!!!
2010. júl. 9. 18:45
 186/221 anonim ***** válasza:
83%
tudod mit én azt mondom már ne is jöjjön vissza hozzád,ne becsüld le magad,ezzel leírta magát előtted:)28/F
2010. júl. 9. 18:45
 187/221 A kérdező kommentje:
28/f annyira igazad van!!! látjátok pontossan az ilyen pasikat birom akik tudják hogy milyen egy nő!!!
2010. júl. 9. 18:46
 188/221 anonim ***** válasza:
100%
csajszi nagyon dagadt az a nő hogy ennyire ki vagy bukva.:)?ennyire gyász?28/F
2010. júl. 9. 18:47
 189/221 anonim ***** válasza:

furán nézhetsz rá. :) de ha ilyeneket mondanál neki, hogy : "Inkább engem kellett volna választanod", akkor az számodra lenne megalázó. Ha tényleg neked van igazad, akkor úgyis ő fog eléd állni...

- danfi

2010. júl. 9. 18:48
 190/221 anonim ***** válasza:
100%
aZ A BAJ HOGY A CSAJOMBA IS BELERAKTAD A PARÁT HÁÁ:dMOST AZON KATTOG HOGY ÉN IS VMI NAGYSEGGŰ NŐRE CSERÉLEM MAJD LE:dDE LEGNYUGTATTAM HOGY ETTŐL NE FÉLJEN.:)28/f
2010. júl. 9. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!