Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim egy ducibb csajért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim egy ducibb csajért dobott! (bőv lent)?

Figyelt kérdés

egy nagyon jó pasim volt, a városba szinte mindenki vele akart járni, mindig ahányszor együtt voltunk a diszkóba tapadtak rá a csajok, nagyon jóképű és izmos is. de nekem sikerült megszereznem! 2 hete szakított velem aztmondta nem tud egy ijen lánnyal járni neki több kell. nagyon magam alatt voltam aztán 1 hete láttam egy nálam ducibb csajjal!!! pedig én mindig jártam kondiba hogy jó formás legyek ne ijen ronda meg nagy a segge is neki erre ott állnak kézen fogva és néznek egymásra nagy szerelmessen nemolyan ronda a csaj fejre még azér szép is de nagya segge!!! úgylátom boldogok ti megbosszulnátok hogy most egy ilyen csajjal van?

17/L vagyok

2010. júl. 9. 12:08
 211/221 anonim ***** válasza:
100%
utolsónál a pont:D
2010. júl. 10. 15:33
 212/221 anonim ***** válasza:
100%
egocentrikus és flegmatikus vagy hagyj fel a pasizással míg észhez nem térsz!
2010. júl. 10. 22:14
 213/221 anonim ***** válasza:

utolsó:

olvasad végig az első pár oldat és akkor rájössz!

2010. júl. 15. 10:25
 214/221 anonim ***** válasza:
okok, el is olvasom:D
2010. júl. 15. 16:16
 215/221 anonim ***** válasza:
na elolvastam:D nem mindet, pároldalba beleolvastam és azt sikerült levonnom, hogy a kedves kérdező nem tud helyesen írni, és buta mint a föld
2010. júl. 15. 16:42
 216/221 anonim ***** válasza:

igy van!

:D:D

erre nagyon sokan rájöttünk!

csak az a baj hogy a legjobb kommenteket kitörölte :S :D

2010. júl. 15. 16:45
 217/221 anonim ***** válasza:
tényleg törölt kommenteket? pedig én is odaírtam neki elég szépeket:D
2010. júl. 15. 18:22
 218/221 anonim ***** válasza:

Szóval szerinted a 2 csaj közül a vékonyabbnak van jó alakja??

[link]

Mert nagyon nem és ezt a pasik nagyon nagy százaléka így gondolja.........

2010. szept. 4. 21:40
 219/221 anonim ***** válasza:

köszönjük emese , h a rib@nc oldaladat is megmutattad

zoltán voltam

2010. szept. 20. 17:14
 220/221 anonim ***** válasza:
53%
Egy idő múlva majd elmúlik a fájdalmas érzés, az a lényeg, hogy a remény megmaradjon Benned, hogy leszel még boldog. Biztos van sok olyan dolog, ami érdekel, és majd lesz Neked is olyan barátod akivel jól megértitek egymást, akkor meg már nem is lesz olyan fájdalmas ez a régi kapcsolat. Milyen vagy, reálos vagy inkább humán, a természet érdekel inkább, vagy a művészetek? Sok sikert a pályaválasztáshoz is. Abban meg, ami igazán érdekel Téged, abban meg találsz majd hasonló érdeklődésű embereket is, az meg sokáig megmarad, nem fog csak úgy elillanni. Lehet hogy van Benned általában is egy szeretethiány, azért tűnik ez a veszteség most ilyen fájdalmasnak. Addig meg, amíg nem sikerül, addig meg tartsa Benned a lelket az, ami amúgy is érdekel (irodalom, vagy matek, vagy természet, vagy amit úgy általában szeretsz), aztán majd lelsz hozzá társat is előbb-utóbb.
2011. jún. 17. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!