Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim egy ducibb csajért dobott! (bőv lent)?
egy nagyon jó pasim volt, a városba szinte mindenki vele akart járni, mindig ahányszor együtt voltunk a diszkóba tapadtak rá a csajok, nagyon jóképű és izmos is. de nekem sikerült megszereznem! 2 hete szakított velem aztmondta nem tud egy ijen lánnyal járni neki több kell. nagyon magam alatt voltam aztán 1 hete láttam egy nálam ducibb csajjal!!! pedig én mindig jártam kondiba hogy jó formás legyek ne ijen ronda meg nagy a segge is neki erre ott állnak kézen fogva és néznek egymásra nagy szerelmessen nemolyan ronda a csaj fejre még azér szép is de nagya segge!!! úgylátom boldogok ti megbosszulnátok hogy most egy ilyen csajjal van?
17/L vagyok
Azt írtad, azt mondta: "nem tud egy ijen lánnyal járni neki több kell"
Valami kifogásolnivalót mégis látott benned, és általában az "ilyen" nem külső, hanem belső tulajdonságokra vonatkozik. Bár jóképű, lehet többet akart egy kapcsolattól, mint felszínességet. Mert valljuk be, ahogy elmesélted a problémád, mindenki azt érzékeli te nem a társat láttad benne, hanem a város legjobb pasiját, akit TE szereztél meg, és villoghattál, hogy neked ő van. + az sem célravezető, ha csak azért kezdesz el változtatni magadon, hogy bejöjj egy pasinak, és utána azzal vágj fel. A ducibb lányokat pedig nem kell bántani, egyébkánt kutatások bizonyítják jobb anyát látnak bennük a férfiak, mint a deszkákban (a testalkati kérdés összefüggése a termékenységgel, anyasággal.) Szerintem nyeld le a békát. A pasi mást szeret. Ez nem az ő hibája. És 17 évesen ne a bosszúálláson gondolkozz, mert megtörték a büszkeséged. Mert tényleg az jön le az egészből: büszke vagy, és a csorba, amit ejtettek rajtad, számodra vérbosszúért kiált. Pedig nem. Egyszerűen nézz magadba mit ronthattál el. Annyira nem lehetsz suta, hogy ne lásd a hibáid.
Pontozz akit csak akarsz, szerintem senkit sem érdekel. Ha úgy gondolod, mi meg jelenthetjük a kérdést, mivel provokatív.
Az ex pasid hagyd békén, hadd legyen boldog az új barátnőjével.
Anne
12:34
szerintm sajnos ez nem fog menni,mert minden mondatából sugárzik az önimádat és a gyűlölet!
Hát kérdező, nem akarlak megsérteni, de az ilyen csajokat, mint amilyen te vagy, én nagy ívben kerülöm és lesz*rom. Hiába néz ki jól! És ezzel így van az emberek többsége, hogy nem áll le egy ilyen lánnyal, mint te, mert általában nem csak külsőségekre hajtanak az emberek! Szerintem változtass a gondolkodásmódodon, mert így nem csoda, hogyha sorra fognak dobni...
És szerintem is a pasi legjobb döntése volt, hogy dobott téged, én még 1 hónapot sem bírtam volna ki veled.
16/F
Te tényleg 17 éves vagy! Mert nem úgy néz ki a hozzászolásaidból! Ha nem birod a kritikát akkor ne irkálj ide ilyen f&sz kérdéseket!
Normális válasz: Hagydd őket békén! És te ne szólj bele a kapcsolatukba! Ez normális volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!