Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jezusom! Micsinalok? A hormonj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jezusom! Micsinalok? A hormonjaim megbolondultak? :S mi van velem?

Figyelt kérdés
Par napja van baratom es tenleg olyan pasi amilyenrol reg almodozok: nagyon jol nez ki, rendes, kedves, megerto, odafigyel ram stb...alig hiszem el hogy tenleg velem van. En hulye pedig elmentem a baratnommel az exem ballagasara es onnan haza hozza a tobbi haverjaval eggyut...ott szoba alltam az unokatesojaval. A szivem gyorsabban vert a jelenleteben pedig alig beszeltem vele parszor es neki is volt baratnoje de azert eszre vettem hogy o is vonzodott hozam egy bizonyos mertekben.... persze megbeszeltuk hogy ugy lessz a legjobb ha koztunk nem lesz semmi...este elmentunk ugyanevel a tarsasaggal bulizni es baratnommel tobbet ittunk a kelletenel es hat nem tudtam uralkodni magamon...o vitt engem ejszaka a karjaban haza es o is beindult ram... simogatott ossze vissza arra nem emlekszem h csokoloztunk-e de mindig mondta utana h nem szabad nem szabad megis ujra megcsinalttuk...vegen latta h nem bir melletem lenni es atadott a tesojanak... azutan nem beszeltem vele legalabbis nem emlekszem...en a baratommal akarok maradni mert tenleg ilyenre vartam reg de akkor mi tortent velem azon az este?? csak a hormonjaim? el fogom felejteni a sracot es boldog leszek tovabb a baratommal? bocsi h hosszu lett es hogy ekezetek nelkul irtam...15/L
2010. jún. 14. 20:56
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

21:34 vagyok ismét.

Ne ásd már el magad jobban:

"nem csusagbol vagyok vele es nem veszem hulyere ezert nincs lelki ismeret furdalasom csak szeretnek vegre boldog lenni"

ha a barátoddal nem vagy boldog, akkor szakíts vele, mint hogy a háta mögött ügyködj.

Ne én legyek már a szánalmas, nem veszed észre hogy mindenki egy véleményen van? Csak te nem?

2010. jún. 14. 22:09
 32/38 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy ha csak veszekszel azokkal akik leírták a véleményüket, miért kértél tanácsot. Szerintem vagy ribanc, de ez nem a pia és nem is teljesen a hormonjaid voltak, a hormonjaid akkor lennének, cica, ha csak a tested akarta volna, de te beszéltél a sráccal és vonzónak találtad (flörtöltél vele) viselned kéne a következményeit, de megértelek. Én is most csináltam egy hatalmas hülyeséget, amit nem fogok elmondani a pasimnak, úgyhogy. Lehet engem is ribancozni nem érdekel, senki nem tart annak és nem is vagyok az.
2010. jún. 14. 22:11
 33/38 anonim ***** válasza:

szerintem beszéld meg a barátoddal, mert joga van tudni. tudod egy boldog, szeretettel teli kapcsolat a bizalmon és őszinteségen alapul, bár kétlem, hogy ilyen kapcsolatban részed lehetne.

tudod, a barátom, mikor kb. 1 hónapja voltunk együtt, egy buliban smárolt egy lánnyal, és az első adandó alkalommal térdre borult előttem, és könnyes szemmel mondta el, hogy mi történt, és hogy bocsássak meg neki, nem akar elveszíteni, meg hogy élete szerelme vagyok :) már 4 hónapja vele vagyok, és hiába élünk távkapcsolatban, megbízok benne, nem féltékenykedem, mert tudom, hogy bármi van, ő őszinte hozzám, és bármit is művel, elmondja nekem, ezért vagyunk boldogok :)

de ha te még bűntudatot sem érzel, azt csöppet gáznak érzem.

15/L

2010. jún. 14. 22:48
 34/38 anonim ***** válasza:

:) Hogy akarsz olyan kapcsolatban boldog lenni, ahol már az elején becsapod a csávót?

""amikor annyit ivott hogy arra is alig emlexik hogy ert haza?"" akkor honnan tudod, hogy csók nem volt?

NEKED NEM VALÓ SE PIA, SE PASI! Remélem otthagy a pasi minél hamarabb

Ha nem vagy kíváncsi a véleményünkre miért kérdezted meg?

Te kis söpredék.. nagyon jól tudod, hogy igazunk van!

Méghogyahormonok xD

2010. jún. 14. 23:11
 35/38 anonim ***** válasza:
Te egy utolsó, alávaló, szívtelen senki vagy. Szegény barátod, reméljük talál majd egy hozzá illő, kedves lányt.
2010. jún. 15. 18:37
 36/38 anonim ***** válasza:
Jólvan na! Előbújt a sok prűd...! Ribancnak fogják tartani, az egyszer biztos, de mindenki követ el hibát! Ne mondjátok már, hogy ti mind annyira de annyira szentek vagytok! Nagyobb bűnt is követtek már el, mint ez. Néha jobb is ha nem tud róla a másik. Ha vele akarsz maradni, akkor ne csinálj ilyet soha de soha többet. Ha nem, akkor hagyd ott, hisz olyan fiatal vagy még. Ne keseritsd meg a barátod életét. De akkor se mondd el soha! Ki kényszerit rá? Csak balhé lenne belőle. Amit nem tudunk az nem fáj.
2010. jún. 15. 20:47
 37/38 anonim ***** válasza:
20:47-es : nem vagyok prűd, én azt megértem, hogy mindenki követ el hibát, oké. Viszont az engem baromira felidegesít, hogyha egyszer hibázott, akkor vallja is be. Ne gyertek már ezzel az "amit nem tud, nem fáj neki" szöveggel, mert ha az ember valakit szeret, és egy kicsit is tisztel, akkor annak bevallja a hibáit, és ha ez kölcsönös, a másik fél megbocsát neki. Én inkább hagynám, hogy rúgjon ki, mint hogy úgy nézzek rá, hogy tudom, nem vagyok vele őszinte.
2010. jún. 15. 21:55
 38/38 anonim ***** válasza:

Akinek nem inge, ne vegye magára. Nem azt tartom prűdnek, aki azon a véleményen van, hogy mondja el neki.

Mindenkinek más erről a véleménye.

Azokat neveztem prűdnek, akik idejönnek, hogy habzó szájjal kigyót békát irkáljanak, csak mert ez a csajszi hibázott. Miközben szerintem elég sokuknak lehet titkolni valója. Sok itt a frusztrált ember, és jólesik nekik arctalanul csúnyákat irogatni, és a végletekig minden rossznak elmondani a kérdezőt. Attól ő még nem lett a világ legrosszabb embere. Ilyen az élet. Mindig lesznek megcsalók, és megcsaltak. Biztos ti is ismertek olyan tisztes családapát/családanyát, aki megcsalta a párját és nem tudtok róla. Ti csak azt látjátok, hogy szorgalmas, kedves, ügyes, nagyon jó fej, jó sportoló, stb... De volt egy botlása. Most akkor már az egész ember egy kupac sz*r? Az élet nem szappanopera, hogy az emberek vagy nagyon jók, vagy nagyon rosszak. Az élet nem fekete és fehér. Igy történt. Remélem tanult a hibájából.

2010. jún. 15. 22:22
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!