Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jezusom! Micsinalok? A hormonjaim megbolondultak? :S mi van velem?
21:34 vagyok ismét.
Ne ásd már el magad jobban:
"nem csusagbol vagyok vele es nem veszem hulyere ezert nincs lelki ismeret furdalasom csak szeretnek vegre boldog lenni"
ha a barátoddal nem vagy boldog, akkor szakíts vele, mint hogy a háta mögött ügyködj.
Ne én legyek már a szánalmas, nem veszed észre hogy mindenki egy véleményen van? Csak te nem?
szerintem beszéld meg a barátoddal, mert joga van tudni. tudod egy boldog, szeretettel teli kapcsolat a bizalmon és őszinteségen alapul, bár kétlem, hogy ilyen kapcsolatban részed lehetne.
tudod, a barátom, mikor kb. 1 hónapja voltunk együtt, egy buliban smárolt egy lánnyal, és az első adandó alkalommal térdre borult előttem, és könnyes szemmel mondta el, hogy mi történt, és hogy bocsássak meg neki, nem akar elveszíteni, meg hogy élete szerelme vagyok :) már 4 hónapja vele vagyok, és hiába élünk távkapcsolatban, megbízok benne, nem féltékenykedem, mert tudom, hogy bármi van, ő őszinte hozzám, és bármit is művel, elmondja nekem, ezért vagyunk boldogok :)
de ha te még bűntudatot sem érzel, azt csöppet gáznak érzem.
15/L
:) Hogy akarsz olyan kapcsolatban boldog lenni, ahol már az elején becsapod a csávót?
""amikor annyit ivott hogy arra is alig emlexik hogy ert haza?"" akkor honnan tudod, hogy csók nem volt?
NEKED NEM VALÓ SE PIA, SE PASI! Remélem otthagy a pasi minél hamarabb
Ha nem vagy kíváncsi a véleményünkre miért kérdezted meg?
Te kis söpredék.. nagyon jól tudod, hogy igazunk van!
Méghogyahormonok xD
Akinek nem inge, ne vegye magára. Nem azt tartom prűdnek, aki azon a véleményen van, hogy mondja el neki.
Mindenkinek más erről a véleménye.
Azokat neveztem prűdnek, akik idejönnek, hogy habzó szájjal kigyót békát irkáljanak, csak mert ez a csajszi hibázott. Miközben szerintem elég sokuknak lehet titkolni valója. Sok itt a frusztrált ember, és jólesik nekik arctalanul csúnyákat irogatni, és a végletekig minden rossznak elmondani a kérdezőt. Attól ő még nem lett a világ legrosszabb embere. Ilyen az élet. Mindig lesznek megcsalók, és megcsaltak. Biztos ti is ismertek olyan tisztes családapát/családanyát, aki megcsalta a párját és nem tudtok róla. Ti csak azt látjátok, hogy szorgalmas, kedves, ügyes, nagyon jó fej, jó sportoló, stb... De volt egy botlása. Most akkor már az egész ember egy kupac sz*r? Az élet nem szappanopera, hogy az emberek vagy nagyon jók, vagy nagyon rosszak. Az élet nem fekete és fehér. Igy történt. Remélem tanult a hibájából.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!