Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hosszú kapcsolatban volt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú kapcsolatban volt már olyan veletek, hogy nem vonzódtatok a párotokhoz mert megváltozott?

Figyelt kérdés

Egész pontosabban volt egy 1 éves szünet, és újra összejöttünk, ha azt az 1 évet nem számítjuk akkor 9 éve vagyunk együtt, nagyon szeretem a párom, de amig külön voltunk leadott vagy 25kilót, nagyon vékony, eleinte nem zavart, de mostanában azt vettem észre magamon hogy ha meglátok egy formás nőt akin van mit fogni, akkor kb megőrülök. Míg a páromat meg szeretem de ránézek és semmi, egyáltalán nem hoz lázba.

Tudja hogy a régi alakját szeretem, és szeretném újra, mivel őszinte vagyok elmondtam neki. Annyit mondott erre, hogy ő így akar maradni, szerinte így csinos.

Szóval jogos, hogy az ő teste, ahogy ő érzi magát jól, legyen úgy.

De mostanában már olyat is érzek, lehet hagyni kéne az egészet, mert folyamat más nőkről fantáziálni mikor egyébként meg ott van ő nekem, ez igy gáz.

Éltetek meg hasonlót? Ha igen, mit léptetek?

ma 16:13
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez sajnos benne van a pakliban, főleg fiatalabb korban.

A dolog azt hiszem megér egy átértékelést.

ma 16:18
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
Én már nem igazodok ki a férfiakon.Én is fogytam utána híztam az sem volt jó... érdekesek vagytok. Szerintem te valami mást keresel. Beleuntál. Ez az én véleményem. HA megszeretnéd menteni a kapcsolatott akkor neked is tenni kell nem csak a barátnődnek! Mindig van mit újítani, alakítani egy kapcsolaton... lehet össze jössz egy másik csajjal... más problémák lesznek, ebbe sosem gondoltok bele...
ma 16:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha volt az 1 év szünet akkor valami más gond is lehet nemcsak az alakja. Lehet már az nem tetszik amilyen ő.
ma 16:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szakítás után értelmetlen újrakezdeni, csak időhúzás úgyis ugyanaz lesz a vége.
ma 16:26
 5/8 A kérdező kommentje:
#2 Te ezt konkrétan úgy írtad, mintha ismernél személyesen engem és a páromat is.
ma 16:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok a 2. válaszoló, mert magamra ismertem. Én is így voltam. És fel ismeretem a helyzetet amiben te vagy!
ma 16:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Gyerek?
ma 16:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen amikor nem szerettem igazán csak ragaszkodtam hozzá szóval szakítottunk.
ma 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!