Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 napja teljesen megváltozott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 napja teljesen megváltozott a barátnőm, (friss kapcsolat) szóval egyenesen rákérdeztem, hogy mi a gond, és úgy leosztott, hogy lelkiismeretfurdalásom van, szerintetek?

Figyelt kérdés

Eddig minden este beszéltünk telefonon, amikor nem találkoztunk, illetve napközben folyamatosan chateltünk.

2 napja teljesen megváltozott, 5-6 óránként ír vissza komor stílusban, 3-4 szóban, és a telefont sem vette fel.

Ma pedig írtam neki, hogy ez nekem rosszul esik, és mondja meg őszintén, hogy velem van a baj, vagy mi történt?

És itt kaptam egy hosszú levelet, hogy 2x12 órát dolgozik betegen, mellette otthon is gondok vannak, ezért feszült és ingerült és csak csendet akar és nyugalmat.

De ezt miért nem lehetett leírnia magától? Én nem vagyok gondolatolvasó, ha leírja akkor nem keresem, nem írok neki, és nem aggódok miatta.

Most meg én érzem magamat szarul.

aug. 14. 12:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
41%
Vagy kamuzik es van valakije..
aug. 14. 12:13
 2/14 anonim ***** válasza:
65%

Nálunk is volt ilyen az elején. Rossz kedve volt, semmiképp nem akart találkozni. Nekem nyilván sz.rul esett, hogy nem akar látni, nem akarja, hogy megvigasztaljam.

Túltettem magam rajta. Konkrétabban nem emlékszem, régen volt, évek óta együtt vagyunk.

Azóta is ilyen, ha rossz kedve van, de már tudom, hogy elmúlik. Ha velem van baja, elmondja. Ha mással, akkor csak nyomasztó számomra...

aug. 14. 12:21
 3/14 anonim ***** válasza:
64%
Engedd el, már most szarik rád nagy ívben
aug. 14. 12:30
 4/14 anonim ***** válasza:
83%
Ha idegbajos csajt akarsz, tessék. Én biztos nem kiabálnám le azért valaki fejét, mert ÉN eltűnök. Azt lesheted, hogy bármikor is a jövőben elismeri majd, ha ő tesz valamit rosszul. De jó papucsállatként neked ez megfelel.
aug. 14. 12:31
 5/14 anonim ***** válasza:
84%
Pedig ezentúl minden apró gondolatát ki kell találnod, mert kommunikálni nem fog nyíltan, őszintén. Konfliktusokat is generàlni fogja, az ilyen embernek ez az élvezet.
aug. 14. 12:37
 6/14 anonim ***** válasza:
2%

"Ma pedig írtam neki, hogy ez nekem rosszul esik, és mondja meg őszintén, hogy velem van a baj, vagy mi történt?"

Talán meg kéne tanulnod, hogy nem minden rólad szól. Rajtad kívül is van élete, nemcsak kapcsikázásból áll.

aug. 14. 12:49
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

alap a kommunikáció, ha már az elején nem fogad a bizalmába, nem nyilik meg, nem vagy számára fontos, akkor az alapok hiányoznak a kapcsolatban, és erre komoly kapcsolatot épiteni, háát, no inkább nem irok semmit, nekem már ez egy red flag, hogy nem vagyok elég fontos, és ez miatt még tépjen és önbántalmazzam magam, hogy mit csináltam rosszul?

kizárt

nekem red flagok az ilyen kapcsolatok, erre hosszabb távot és komoly kapcsolatot épiteni elég rizikos, nem azonosak az értékek az látszik..

a döntés a tiéd, mennyire szereted magad ahhoz, hogy egy ilyen tipusú kapcsolat belemenj amiben már itt vannak az intő jelek...te döntesz

aug. 14. 12:50
 8/14 anonim ***** válasza:
89%

Lassan kijön az igazi énje. Az udvarlás/ismerkedés fázisában könnyű valaki másnak mutatni magad, mint aki vagy; de a hétköznapokban egyre inkább lehull a lepel.

Offos a csaj.

aug. 14. 12:50
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

ha leosztott akkor itt nincs szeretet, gondolkodj el ezen hm?

aki szereti vagy kedveli a másikat annak a másik fontos, elmondja az érzéseit, és ha ideges vagy beteg, akkor kimondja, hogy most egy ilyen időszak van, és elvonul, ne aggodj miatta, nem veled van a gond. na mindegy..

aug. 14. 12:52
 10/14 anonim ***** válasza:
59%
Akkor hagy békén egy ideig. Az úgyis kiderül, mennyire hiányzol majd neki.
aug. 14. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!