Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 napja teljesen megváltozott a barátnőm, (friss kapcsolat) szóval egyenesen rákérdeztem, hogy mi a gond, és úgy leosztott, hogy lelkiismeretfurdalásom van, szerintetek?
Eddig minden este beszéltünk telefonon, amikor nem találkoztunk, illetve napközben folyamatosan chateltünk.
2 napja teljesen megváltozott, 5-6 óránként ír vissza komor stílusban, 3-4 szóban, és a telefont sem vette fel.
Ma pedig írtam neki, hogy ez nekem rosszul esik, és mondja meg őszintén, hogy velem van a baj, vagy mi történt?
És itt kaptam egy hosszú levelet, hogy 2x12 órát dolgozik betegen, mellette otthon is gondok vannak, ezért feszült és ingerült és csak csendet akar és nyugalmat.
De ezt miért nem lehetett leírnia magától? Én nem vagyok gondolatolvasó, ha leírja akkor nem keresem, nem írok neki, és nem aggódok miatta.
Most meg én érzem magamat szarul.
Te örülsz ennek a kapcsolatnak, ő nem. :(
Kicsit hanyagold, úgy tűnik, neki ez most teher.
Magad teszed tönkre, ha jobban beleéled magad.
Volt nekem barátnőm, akinek hatalmas gondjai voltak otthon, de amikor a képbe kerültem, számára ezek megszűntek, és nekem panaszkodott ezekről. És örült, hogy próbálom megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!