Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyre gyakoribb lecseszés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre gyakoribb lecseszés, szidás velem szemben. Velem van a gond?

Figyelt kérdés

Sziasztok, az alábbiban részletezem a helyzetet. 1 éve vagyunk együtt. Kb fél éve jelentkezett előszőr, hogy valamit kérdeztem majd erre ingerült káromkodó válasz érkezett. Majd ahigy telt az idő egyre gyakrabban előfordult. Az elmúlt hónapban a legtöbbször. Most megosztom veletek a legutóbbit egy ma történt esetet:

Visszahívták a középiskolai kollégiumába egy eseményre. Én is ide jártam ez miatt kérdeztem meg, hogy hogy áll a esemény szervezése? (Ezt lehet látni az ablakokból, akár akkor mikor bement) Erre azt válaszolta, hogy Honnan tudjam? Ez is kicsit fura stílusú válasz de ezen még nem akadtam fent, nem zavart. Megkérdeztem, hogy nem vagy a Kollégiumban? Mondta erre, hogy "De de attól még honnan tudjam, nem nézem b@zdmeg" Ez kicsit már rosszul esett mert engem csak tényleg érdekelt, hogy alakul az esemény. De igen, általában ez történik, hogy mindig jön a válasz, hogy g*ci, fszom, b@zdmeg. Én meg csak ülök aztán nézem, hogy most miért lett ideges, miért kaptam ezt.

Nagyon szeretem és nagyon aranyos de messengeren ez gyakran előfordul sajnos és ez rossz érzés nekem és úgy érzem hogy ez mivel mostanában gyakran előfordul, rontja a kapcsolatunkat, mert nekem mindig ez a hangnem rosszul esik. Már említettem iletve minden ilyen után említem neki, hogy ez nekem rosszul esik.

Az a kérdésem, hogy velem lehet a baj én vagyok a hiperérzékeny? Mindig bennem van, hogy előszőr azt nézzem, hogy velem van-e a baj, de jelenleg nem tudom. Azért gondoltam megosztom veletek, hogy kívülről ti hogy látjátok.

A válaszokat előre is köszönöm! F

jún. 13. 16:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%
A párodat halálosan idegesíted, ezért valószínűleg nem is szeret már. Velem ezt a hangot egyszer lehetne megütni párkapcsolatban, elmondanám hogy ez nálam nem pálya és ha még egyszer előfordulna úgy otthagynám, hogy csak lesne. Kicsivel több önbecsülés kéne neked, pláne hogy még te gondolod magad hibásnak meg érzékenynek, amikor a párod egy ordas nagy paraszt.
jún. 13. 16:52
 2/18 anonim ***** válasza:
57%

Elég undorítóan beszél ez a leány. Én nem tűrném, hogy valaki így beszéljem velem.

N

jún. 13. 16:54
 3/18 A kérdező kommentje:

Amiket írtok, hogy nem tűrnétek ezt, azt erre is értitek?: De de attól még honnan tudjam, nem nézem b@zdmeg

1 amúgy szeret, mert mikor együtt vagyunk nem szeretné, hogy elmenjek, mindig hozzám bújik. Szerintem szimplán ilyen a temperamentuma, vagy nem tudom.

jún. 13. 16:58
 4/18 anonim ***** válasza:
41%
Én ugyann ebben a cipőben vagyok csak itt én vagyok a nő. Mert már idegesitem azért lett velem ilyen. Nálunk iois a legalább dolognal felemelő a hangját meg honnan tudjam meg ilyenek. Ez a fellengzős stilus
jún. 13. 16:59
 5/18 A kérdező kommentje:
És nálatok mi lett a megoldás, vagy te mit látsz?
jún. 13. 17:01
 6/18 A kérdező kommentje:
Akkor az volt a gond, hogy túl sokat kérdeztem és idegesítő vagyok? Probáljak kevesebbet kérdezni?
jún. 13. 17:03
 7/18 anonim ***** válasza:
60%
Inkább keresd meg a tökeidet.
jún. 13. 17:15
 8/18 anonim ***** válasza:
Nem jönnek be neki amikről te témázol.
jún. 13. 17:31
 9/18 anonim ***** válasza:
Amíg nem becsülöd magad, addig más se fog. Szerintem hosszútávon nem jó olyan személlyel együtt lenni, aki abszolút nem tisztel, nem ér annyit a jó külső.
jún. 13. 17:35
 10/18 anonim ***** válasza:
Párom szerint sokat és hulyesegeket kérdezek állandóan, 4 és voltam. Sajnos nem tudok megváltozott. O meg egyre flegmabb velem
jún. 13. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!