Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki folyton válik vagy szakít, ez lehet a gond?
Egyik barátomnak (férfi )elég rossz a szerelmi élete, max pár évig bírja egy-egy nő mellett, az első válással is végződött.
A többi már nem is házasság volt.
Ennek oka miben keresendő? Gyermekkori traumákból eredhet? Vagy az első komolyabb kapcsolata, ami ugye házasság volt, és véget ért, annyira
beleivódott a zsigereibe, hogy ennek traumàit hurcolja párkapcsolatról párkapcsolatra?
Egyetértek az előttem szólókkal. Annyival egészíteném ki, hogy az is lehet, hogy a kapcsolathoz való hozzáállása túl gyerekes. Tehát azért van kapcsolatban, hogy az ő vágyait kielégítsék, nem pedig mert a másikkal akar lenni, és mert boldoggá akarja tenni a társát.
Illetve a túl korai szex is okozhatja ezt, ha a kapcsolat alapja nem a bizalom és a szeretet, hanem a szexuális vágy. Az ilyen kapcsolatok általában a lila köd után mennek tönkre (1-1.5 év).
És a kötődési probléma miből alakul ki?
Nem megfelelő anya-fia viszony? Vagy inkább rossz apa-fia viszony?
Hármas válaszoló: a feleségével minimum 10 évig együtt lehetett, két gyerekük is született, de volt már hat éves párkapcsolata is, tehát a lila köd szakaszán elvileg már túl kellett,hogy legyen.
Elég érzékeny férfi, de úgy látom, birtokló vonásai is vannak.
Még ilyen cicababa típusú női vannak. A feleségét nem ismerem, ő nem tudom, szintén cicababa volt-e, de úgy sejtem, ő sem egy "natúr típus".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!