Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozhat egy férfi?A kapcsolat elején minden romantikus,tesz bele energiát.Mikor jön el az az idő amikor elkényelmesedik?Az alap természete teljesen más.
Jézusom, te ennyit szűrtél le a válaszomból??
Sok ember, nő is férfi is lejjebb ad a kezdeti elánból. De akad olyan, akire jó hatással van a másik és többet hoz ki magából, mint amilyen korábban volt. A problémák sem úgy keletkeznek, hogy X évig minden süti, aztán beüt a krach. Rengeteg apróság van, aminek az elején nem is tulajdonítunk jelentőséget. Aztán, ha gáz van, visszatekintve rájön az ember, hogy mik voltak az intő jelek.
Volt ilyen pasim. Amikor megismerkedtünk elvitt randikra, rózsával várt, ágyba reggeli stb. Aztán kb. 3 hónap múlva teljesen elkényelmesedett. Tipikus az az ember, aki úgy gondolta, hogy nem kell energiát tenni egy kapcsolatba, ha már 'megvan'. Arról szóltak a találkozók, hogy megnéztünk egy általa választott filmet, vagy elmentünk az Ő barátaival találkozni, bulizni. Amikor én választottam programot, akkor húzta állandóan a száját. 10 hónapot bírtam vele. Persze, amikor szakítottam, nem értette... :D
A jelenlegi párommal már több mint két éve vagyunk együtt. Odafigyelünk egymásra, meg a másik igényeire. Van olyan, aki nem kényelmesedik el :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!