Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfinàl talàltam jó pàr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfinàl talàltam jó pàr arcàpolàsi terméket, van okom gyanakvàsra?

Figyelt kérdés

Teljes arcapolàsi rutin kb. szérum, lemosó, hidratàló

Ràkerestem, nem kifejezetten férfinek szànt termékek

Az egyik kifejezetten rózsaszín, korona is van rajta tehàt női...

Azt mondta ezeket az únokahúga ajànlotta neki...

Női fogkefét nem talàltam vagy csatot vagy hajgumit...

ma 12:04
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Milyen az a női fogkefe?
ma 12:05
 2/9 anonim ***** válasza:
66%

Nálam is van férfi dezodor xd.

N

ma 12:10
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Én is a feleségem arckrémét használom és még arcápolási rutinom is van. Nem tudtam, hogy az igényesség gyanakvásra ad okot. :D
ma 12:15
 4/9 anonim ***** válasza:
10%
Kérdező, ha veled párhuzamosan másik nője is lenne, csak lett volna annyi esze, hogy ezeket elrakja. Legalábbis én férfiként így okoskodok. Ettől függetlenül furcsa, hogy férfi létére ilyen kozmetikai termékeket használ, ráadásul nőknek valókat. Nekem inkább az lenne az első gondolatom, hogy meleg vagy biszexuális.
ma 12:17
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
#4 A női termékeknek szélesebb a választéka és jobb a minősége is, ennyi a titok.
ma 12:26
 6/9 anonim ***** válasza:
81%

Exem szőrtelenítő krémet akart venni, be is ment a DM-be, de mondta neki az árufeltöltő, hogy sajnos kifogyott a férfi. Erre megkérdezte, hogy akkor adjon nőit.

Még az ott dolgozó nézett furán, hogy biztos? A többi férfi vásárló nem szokta elfogadni.

Exem akkor már rá is kérdezett, hogy egyáltalán mi a különbség?

Amúgy ugyanaz a kettő, csak a női kellemesebb illatú, és nem csíp.

Ezek után nyilván csak nőit vett.

Illetve sokszor volt olyan, hogy a nagynénje (csomagban szokott venni dolgokat) bevásárol, de utólag jön rá, hogy az adott termék mégse jó neki. Ilyenkor exemre sózta rá (meg rám is, szóval tényleg így történt :D), szóval női samponnal mosta a haját, amíg tartott a készlet. Pont nem érdekelte, tiszta lett tőle a haja.

ma 12:32
 7/9 anonim ***** válasza:
70%

6 jót ír.

Én meg nőket sokszor férfi dezodort veszek, mert sztm sokkal tartósabb

ma 12:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Ahogy a női eldobható borotva is drágább, ugyanaz a márka csak dizájnos a nyele és rózsaszín.

Nekem jó a férfi borotva is.

ma 13:45
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

#4-nek (+ kérdezőnek): Ahhoz azért már nagyon béka segge alatt kell legyen valakinek a szexuális önismerete, hogy egyszerűen csak egy nőknek marketingelt terméktől melegnek/biszexnek érezze magát, vagy mást annak gondoljon.

Nekem is rózsaszín a fogkefém éppen, mert olyan színben volt amit szeretek, dezodor uniszex, mert az nem büdös, hajbalzsam és hasonló dolgok is előfordulnak, azok is avonosak ami "nőknek szánt".

Valahogy ezek mellett sem lett érdekesebb a szomszéd Pista, mint a barátnőm.

ma 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!