Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretnék leszokni a beteges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék leszokni a beteges féltékenykedésről és gyanakvásról. De hogyan?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem kapcsolatot egy férfival. Remekül kijövünk, igaz, a munkája és az én iskolám miatt csak ritkán tudunk találkozni.

A gond: nagyon féltékeny vagyok. Például hogyha más lányok Facebook fényképeit like-olja (nagyon szép lányismerősei vannak), vagy ha csak beszélgetni látom bármilyen női ismerősével. Mindig kombinálni kezdek, ha valakivel egyszerre online, és ez megmérgezi a kapcsolatomat. Tudom, hogy nem helyes, amit teszek. Egyszerűen nem bízom magamban. Ha online vagyok és nem ír nekem, már kitör rajtam a pánik, hogy talán biztos más lánnyal beszélget... pedig amúgy ha vele vagyok, gondoskodó, kedves, figyel rám.

Probléma lehet az is, hogy az előző Párom a kapcsolatunk alatt végig üzenetekkel, sms-ekkel bombázott, facebookon mindig írt nekem. Ez már sokszor teher is volt nekem, de nagyon szokatlan utána ez a mostani kapcsolat, és csak súlyosbítja a beteges féltékenységemet.

Kérlek segítsetek, nem szeretném elrontani a kapcsolatom! 23 N

2012. jún. 11. 23:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát igen,ő egy másabb tipusu pasi mint az exed volt.

Te is most tudsz csak különbséget tenni.Biztosan azt vártad tőle,hogy királylánynak néz,pedig rengeteg hercegnő van körülötte...ez van.

Gondold át,mi legyen,mert még van időd más pasit találnod,de ha belesüppedsz,akkor így marad.

2012. jún. 11. 23:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Az önbecsülésed a dolog alapja, azt kellene feltuningolni. Ha sikerülne, nem foglalkoznál a többi lánnyal és nagyon valószínű, hogy a magabiztosságod által csak még jobban vonzódna hozzád az illető.

A régebbi párod alaposan megtámogatta az önbizalmadat, a jelenlegi viszont nem. Sajnos neked kell tenni érte, különben rosszul végződhet a jelenlegi románc, a jövőről nem is beszélve.

Ui: Bármikor írhatsz privátot, ott részletesebben is írhatok a dologról, persze csak ha szükséged van rá. (Nem önreklámozásból, csak voltam már többször is anno a helyedben.)

Mindenképp sok sikert és kitartást kívánok, pláne, hogy leírni egyszerű, véghezvinni nehéz!

2012. jún. 12. 00:16
 3/3 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy az én önbizalmammal van a hiba főleg.

Az ex ragaszkodása már inkább idegesítő volt, mint jó, de nyilván van arany középút... meg az egy szerelem volt első látásra, ez viszont még nem szerelem, részemről biztosan nem. Meglátom, mi alakul ki! Köszönöm a válaszoakt!

2012. jún. 12. 12:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!