Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem be akarja venni a vállalkozásába az egyik kolléganőjét, ez csak szerintem ad okot gyanakvásra?
Figyelt kérdés
Férjem egyéni vállalkozást tervez indítani (egyelőre a főállása mellett) amibe be akarja venni pénzügyesnek az egyik jelenlegi kolléganőjét. A nő igent mondott rá. Kétségkívül egy szép arcú, csinos nőről van szó. Kérdeztem a férjemet miért épp őt mikor annyi pénzügyest találhatna akár ismerősi körből is, azt mondta mert vele már évek óta együtt dolgozik és tudja, hogy precíz, tartja a határidőket, jól lehet vele együttműködni. Mit gondoltok, van okom aggódni vagy túlreagálom?okt. 26. 10:00
1/8 anonim válasza:
Szerintem ez még nem ok azt feltételezni, hogy megcsal.
És az kétségtelen, hogy sokkal jobb olyannal dolgozni, akinek ismered a munkáját évek óta.
2/8 anonim válasza:
Én sem látok benne semmi rosszat. Inkább arra kéne figyelni, hogy veled milyen a férjed. Mert ha elhanyagol az már probléma.
3/8 Noren1989 válasza:
Szerintem aggódj nyugodtan.
Biztosan dugtak eddig is, hiàba semmi jel.
4/8 anonim válasza:
Túlreagálod. Én is inkább választanék egy olyat, akit ismerek, pláne kezdéskor, fontos, hogy jól induljanak a dolgok, tele van a világ balfsz, lusta, leszarom emberekkel. Van pl egy ügyvéd ismerősünk, akinek az asszisztense _elfelejtette_ feljegyezeni meg szólni, hogy x időpontban bíróságon van jelenése, emiatt többszázezres büntetést szabtak ki rá.
6/8 anonim válasza:
Bevenni a vállalkozásába, vagy alkalmazni? Nem ugyanaz. Ha a férjed kft-t csinál és abban tulajdonrésze lenne a kolleganőnek, az tényleg fura lenne egy kicsit. Ha szerződést köt vele a pénzügyi feladatok ellátására, az szerintem teljesen rendben van.
7/8 anonim válasza:
Inkabb könyvelőt kéne alkalmaznia de azt is külsős könyvelő irodákkal szokták megoldani. Sztem semmut nem ért a vállalkozásokhoz a pali.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!