Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jezusom! Micsinalok? A hormonjaim megbolondultak? :S mi van velem?
Figyelt kérdés
Par napja van baratom es tenleg olyan pasi amilyenrol reg almodozok: nagyon jol nez ki, rendes, kedves, megerto, odafigyel ram stb...alig hiszem el hogy tenleg velem van. En hulye pedig elmentem a baratnommel az exem ballagasara es onnan haza hozza a tobbi haverjaval eggyut...ott szoba alltam az unokatesojaval. A szivem gyorsabban vert a jelenleteben pedig alig beszeltem vele parszor es neki is volt baratnoje de azert eszre vettem hogy o is vonzodott hozam egy bizonyos mertekben.... persze megbeszeltuk hogy ugy lessz a legjobb ha koztunk nem lesz semmi...este elmentunk ugyanevel a tarsasaggal bulizni es baratnommel tobbet ittunk a kelletenel es hat nem tudtam uralkodni magamon...o vitt engem ejszaka a karjaban haza es o is beindult ram... simogatott ossze vissza arra nem emlekszem h csokoloztunk-e de mindig mondta utana h nem szabad nem szabad megis ujra megcsinalttuk...vegen latta h nem bir melletem lenni es atadott a tesojanak... azutan nem beszeltem vele legalabbis nem emlekszem...en a baratommal akarok maradni mert tenleg ilyenre vartam reg de akkor mi tortent velem azon az este?? csak a hormonjaim? el fogom felejteni a sracot es boldog leszek tovabb a baratommal? bocsi h hosszu lett es hogy ekezetek nelkul irtam...15/L2010. jún. 14. 20:56
1/38 anonim válasza:
szánalmas hogy már a 15 éves kislányok is ennyit vedelnek egy bulin. pia nélkül nem vagy képes jól érezni magad?
2/38 anonim válasza:
De megy nekik anélkül is egy kis droggal....
3/38 anonim válasza:
Dehogy leszel boldog. Ki fog derülni a barátod otthagy a többiek meg nagy ribancnak néznek.
Lehet lepontozni. te voltál kíváncsi erre.
4/38 anonim válasza:
Beszéld meg a barátoddal, ha elég megértő, meg fogja érteni.
5/38 anonim válasza:
Hát enyhítő tényező h ittál..és sztem annyira nem durva h másfelé is kacsingatsz úgymond mert még nem vagy szerelmes a barátodba. Az h elfelejted e az azon múlik hogy boldog lesz e a párkapcsolatod. Vki azért vágyik más karjaiba ha ne érzi jól magát a jelenlegiben. gondold át h melyiket választod....
6/38 anonim válasza:
Najó... mostmár elegem van ebből. MI A F*SZT KÉPZELSZ MAGAD RÓL B*ZDMEG? Ahogy olvastam a barátod tényleg nagyon szeret téged, odafigyel rád, úgy látom mindent megtesz érted és erre te.... az első adandó alkalommal megcsalod!! Hova fajul ez a világ? Szegény srácnak meg remélem egyszer lesz normális barátnője, mert tőled százszor, ezerszer jobbat érdemelne. Tessék, lehet lepontozni.
7/38 anonim válasza:
ezek nem a hormonjaid voltak,hanem az alkohol.....
8/38 A kérdező kommentje:
Masik sracnak van baartnoje ugyhogy ot ugysem valaszhatom...baratommal nem szeretnem megbeszelni mert szamomra nem jelent 100%-os megcsalast es nem szeretnem evel elrontani a dolgot hogy elmondom ha megis vele maradok... koszi az eddigi ertelmes valaszokat...
2010. jún. 14. 21:05
9/38 anonim válasza:
és ne fogd a piára az nem tehet semmiről...
10/38 A kérdező kommentje:
De alkohol nelkul is vonzodtam hozza de megbeszeltuk h ennek nincs jovoje...a pia csak elrontatta mert elveszettem a fejem es nem tudtam gondolkodni is uralkodni magamon...
2010. jún. 14. 21:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!