Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jezusom! Micsinalok? A hormonj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jezusom! Micsinalok? A hormonjaim megbolondultak? :S mi van velem?

Figyelt kérdés
Par napja van baratom es tenleg olyan pasi amilyenrol reg almodozok: nagyon jol nez ki, rendes, kedves, megerto, odafigyel ram stb...alig hiszem el hogy tenleg velem van. En hulye pedig elmentem a baratnommel az exem ballagasara es onnan haza hozza a tobbi haverjaval eggyut...ott szoba alltam az unokatesojaval. A szivem gyorsabban vert a jelenleteben pedig alig beszeltem vele parszor es neki is volt baratnoje de azert eszre vettem hogy o is vonzodott hozam egy bizonyos mertekben.... persze megbeszeltuk hogy ugy lessz a legjobb ha koztunk nem lesz semmi...este elmentunk ugyanevel a tarsasaggal bulizni es baratnommel tobbet ittunk a kelletenel es hat nem tudtam uralkodni magamon...o vitt engem ejszaka a karjaban haza es o is beindult ram... simogatott ossze vissza arra nem emlekszem h csokoloztunk-e de mindig mondta utana h nem szabad nem szabad megis ujra megcsinalttuk...vegen latta h nem bir melletem lenni es atadott a tesojanak... azutan nem beszeltem vele legalabbis nem emlekszem...en a baratommal akarok maradni mert tenleg ilyenre vartam reg de akkor mi tortent velem azon az este?? csak a hormonjaim? el fogom felejteni a sracot es boldog leszek tovabb a baratommal? bocsi h hosszu lett es hogy ekezetek nelkul irtam...15/L
2010. jún. 14. 20:56
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Mi az hogy már eldöntöttem, hogy folytatni akarom vele? Ezt most úgy írtad, mintha ő csalt volna meg téged, és te pedig nagylelkűen megbocsátanál neki. És mi értelme annak, hogy megtudja? Nem is tudom, talán mert erről szól egy párkapcsolat, hogy őszinték vagytok egymással, mindent megbeszéltek. Ha úgyis szeret, meg fog bocsátani, ha elmondod neki őszintén, és látszik rajtad, hogy megbántad. De ha viszont mástól tudja meg.... én a helyében páros lábbal rúgnálak ki.
2010. jún. 14. 21:21
 22/38 A kérdező kommentje:
nincs honnan megtudja csak 1 forras...a legjobb baratnom de o is reszeg volt nem is emlekszik tisztan es sohasem arulna el ilyesmivel inkabb engem probalna helyrerakni...eldonotottem hogy elfelejtem ezt az egeszet es ha man 3 hetet kinlodtam hogy oszeszedjem a baratomat nem teszem kockara ilyen baromsagokert ami nem is megcsalas:))...
2010. jún. 14. 21:25
 23/38 anonim ***** válasza:

ne viccelődj már, azt se tudod mi fán teremnek a hormonok. Nekem is van hormontúltengésem, de azt nem egy buliban egy jött ment csajon vezetem le, ha van barátnőm.

Állj elő a barátodnak a történettel. Ha nem tetszik neki, fogd a piára, ha azt sem veszi be, fogd a hormonokra.

Nem a hormonokról van itt szó kislány, te nem értékeled a barátod hűségét, és nem is viszonozod. Tehát nem érdemel meg téged.

Nekem senki nem beszéli azt be, hogy azért lép félre, mert ivott. Akkor is tud gondolkozni az ember, és amit tesz azt tudatosan teszi, mert akarja. Ha mélyen az eszedbe vésed, hogy nem csalod meg a párod, akkor azt akármennyi pia után sem fogod. Egy hűséges ember legalábbis.

Kár ezt feszegetni. 15 csajnak bazze nem lehet ilyet elmagyarázni. Menjen csak piálni, mert az a menő...

2010. jún. 14. 21:34
 24/38 anonim ***** válasza:

ma 21:34 vagyok.

Most olvasom az utolsó hozzászólásod. Legalább őszinte lennél már vele, ha vele maradtál. Jössz itt azzal hogy úgyse tudja meg, mert csak 1 forrás van. Hát ez rohadtul nem szép dolog a barátodra nézve. Sokkal jobbat érdemel nálad, szegény.

2010. jún. 14. 21:36
 25/38 A kérdező kommentje:
mar bocsi de hogy gondoolkodjon ugy az ember amikor annyit ivott hogy arra is alig emlexik hogy ert haza? elig par halvany helyszin....ne mond man h akkor gondolkodjak...szanalmas=))
2010. jún. 14. 21:37
 26/38 anonim ***** válasza:
Mi az már megint, hogy 3 hetet kínlódtál, hogy összeszedd? Úgy veszem észre, hogy te nem veszed emberszámba valahogy a barátodat, ilyen "ha már megszereztem akkor tartsuk is meg" hozzáállásra már nem tudok mit mondani. És kérlek, könyörgöm mondd meg neki, nem tudom, neked nem bántja a lelkedet ez, hogy szegény barátodat a háta mögött csalod? És még utoljára azt tanácsolom, képzeld már magad bele, milyen lenne, ha a te barátod csinálta volna ezt, hogy összevissza simogatta meg csókolózott lányokkal. Te mit gondoltál akkor róla?
2010. jún. 14. 21:38
 27/38 anonim ***** válasza:

"mar bocsi de hogy gondoolkodjon ugy az ember amikor annyit ivott hogy arra is alig emlexik hogy ert haza? elig par halvany helyszin....ne mond man h akkor gondolkodjak...szanalmas=))"

Egy, ahogy jópáran leírták előttem is, ne fogd az alkoholra megalkuvó tetteid... ha tényleg szeretnéd a barátod, nem tetted volna ezt 2 liter házi után sem.

Kettő, kérlek ne nevezd már szánalmasnak az embereket, azok után, amit tettél. Szerintem az a szánalmas, hogy vétkeztél embertársad ellen, aki a barátod, ez még megbocsátható lenne, de az, hogy nem akarod elmondani neki, és ráadásul még mindenféle bűnbakot keresel, hogy alkohol meg hormonok... na az már szánalmas.

2010. jún. 14. 21:41
 28/38 A kérdező kommentje:
nem csokoloztam vele!!!! es baratomnak egyaltalan nincs rosz dolga meletem nem ertem miert kel ennyire sajnalni mikor nem is tudja mi fajjon neki? nem csusagbol vagyok vele es nem veszem hulyere ezert nincs lelki ismeret furdalasom csak szeretnek vegre boldog lenni...ennyi...ezt nem fogom elcseszni azert mert mot ratokjon a lelkizes es a bocsanatkeres....sorry...de tenleg koszy a velemenyeket.....ha meg nem is ertunk eggyet...
2010. jún. 14. 21:42
 29/38 anonim ***** válasza:
Úgy látom, hogy az relatív fogalom, hogy nincs rossz dolga mellettem. Ha már nem veszed emberszámba, megcsalod az első szembejövő pasival, és utána még nincs annyi mersz benned, hogy felvállald tettedet, nem tudod, mit jelent az, hogy nincs rossz dolga melletted. Ja és most nem érted mit kell annyira sajnálni? Ránk jött a lelkizés? A te barátod végülis, nekünk semmi közünk hozzá, de reméljük kitudódik, hogy mit tettél. "Tudjátok meg, hogy utolér benneteket vétketek büntetése."
2010. jún. 14. 21:47
 30/38 A kérdező kommentje:
ahamz...biztos egyszer utoler a bunti...:)) adig sok viz folyik le a dunan...:)) nah nem baj...:P
2010. jún. 14. 21:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!