Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom be szeretne mutatni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom be szeretne mutatni a családjának én viszont nem szeretném még őt az enyémnek. Ez belefér így?

Figyelt kérdés

Sajnos van rossz tapasztalatom azzal kapcsolatban amikor valakit korán bemutattam a szüleimnek. Nagyon erőszakosak, tudálékosak és mindenhez is értenek. Az előző páromnak is azonnal megmondták, hogy mivel kéne foglalkoznia.

Emellett nálunk az összes nagycsaládi összejövetel feszült, furcsa és rossz hangulatú, sokszor még én sem szívesen megyek el…😅 Valahogy úgy érzem hogy csak akkor mutatnék be valakit ha már jegyesek vagyunk vagy valami hasonló, egyébként nem hiszem hogy bármi pozitívum származna belőle.

#család #összejövetel #párkapcsoalat
ma 13:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
22%
Nem fér bele.
ma 13:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én erre inkább azt mondanám, hogy készítsd fel erre előre a párodat, és mondd el, hogy emiatt kicsit még tolnád az összeismertetést, de döntse el ő, hogy ezeknek tudatában szeretne-e velük most megismerkedni, és az ő kérését vedd figyelembe elsősorban.
ma 13:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha jegyesek lesztek nem gondolhatja meg magát veled kapcsolatban? Még házasság és két gyerek után is. Milyen mesefilmet nézel kérdező? ^^
ma 13:34
 4/11 tejjelkifili ***** válasza:
66%
Nálam beleférne. Én sem mutatnálak be mondjuk :D
ma 13:38
 5/11 A kérdező kommentje:
3-as: Nem arra gondoltam, hogy akkor nem gondolhatja már meg magát hanem hogy akkor már egyszerűen muszáj bemutatnom…
ma 13:42
 6/11 anonim ***** válasza:
66%

Neked sem kell hazajárni, ha ennyire feszült és rossz hangulatú az egész. Én is leválasztottam magam ezekről a családi dolgokról, semmi szükségem rá. Neked sem kötelességed ez.

Ami a párodat illeti, legyél őszinte. Mond meg, hogy nagyon szívesen elmész a családjához, de nálad ez és ez a helyzet, így nem szeretnéd ennek kitenni.

ma 13:48
 7/11 anonim ***** válasza:

Kérdező, én inkább azt mondanám, hogyha rosszul érzed magad a saját családoddal, akkor velük szembe lehet fordulni, velük szemben lehet erősen fellépni, elmondani, hogy mi fér bele neked ezentúl, mi nem, és ha ezt nem teszik, akkor nem fogsz találkozni velük. Fel kellene nőni és meghúzni a saját határaidat. Például, baromi egyszerű példa: azt meg lehet mondani nekik, hogy múltkor itt volt XY és meg akartátok mondani neki, hogy mivel foglalkozzon - ez szerinted felháborító és fejezzék be! Ha nem teszik, nem kell látogatni őket.

Egyébként meg szerintem simán meg lehet beszélni egy párkapcsolatban azt is, hogy majd később találkozzunk egymás szüleivel, majd amikor mindkettőtöknek komfortos. Azt hiszem, semmi sem kötelező.

ma 14:26
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Válassz engem én csak megduglak ne aggódj nem mutattak be senkinek. Az se baj ha csaj vagy🤣
ma 14:33
 9/11 anonim ***** válasza:
50%
Engem sosem erdekelt ez a bemutatas, egyreszt nekem nincs kit bemutatni, masreszt nem szeretnem hogy a szulei bele okoskodjanak mi a jo a lanyuknak.
ma 14:38
 10/11 anonim ***** válasza:

"Emellett nálunk az összes nagycsaládi összejövetel feszült, furcsa és rossz hangulatú"

Már megbocsáss, de nagy szamárság volna az első találkozást rögtön a nagycsalád előtt megtenni.

A bemutatás a szülőknek (ill. adott esetben velük lakó testvéreidnek) való bemutatást jelenti. Vagyis pont akkorra hívd a párodat, amikor nincs vendég nálatok (persze szüleiddel egyeztesd az időpontot).

Ettől függetlenül, ha a szüleid ilyen bunkók, akkor megbeszélheted a pároddal, nem nem őt szégyelled a szüleid előtt, hanem a szüleidet őelőtte és ezért csak akkor akarod bemutatni, amikor már jegyességre készültök. Vagy beszélhetsz a szüleiddel úgy, ahogyan #7 javasolta.

A nyitóra visszatérve: bármi belefér, amit mindketten el tudtok fogadni.

ma 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!