Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom be szeretne mutatni a családjának én viszont nem szeretném még őt az enyémnek. Ez belefér így?
Sajnos van rossz tapasztalatom azzal kapcsolatban amikor valakit korán bemutattam a szüleimnek. Nagyon erőszakosak, tudálékosak és mindenhez is értenek. Az előző páromnak is azonnal megmondták, hogy mivel kéne foglalkoznia.
Emellett nálunk az összes nagycsaládi összejövetel feszült, furcsa és rossz hangulatú, sokszor még én sem szívesen megyek el…😅 Valahogy úgy érzem hogy csak akkor mutatnék be valakit ha már jegyesek vagyunk vagy valami hasonló, egyébként nem hiszem hogy bármi pozitívum származna belőle.
Én is féltem bemutatni őt a családomnak, mert hát előre tudtam ami be is igazolódott, hogy ku.rvára szét fognak alázni. Konkrétan két napig bőgtem utána, hogy most fixen szakítani fog velem. Ennek ellenére, hogy előre tudtam, nem merült fel, hogy nem mutatom be. Bár szerintem nem volt korai, 5 hónap után történt. Ő 6 hónap után mutatott be és egyébként ő nem akart, hasonló, csak kicsit más ok miatt és nekem rosszul esett, még így is, hogy nekem is meg lett volna az okom arra, hogy ne mutassam be.
Szerintem készítsd fel előre. De ha lehet akkor várjatok fél évet, az még nem olyan sok idő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!