Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jezusom! Micsinalok? A hormonjaim megbolondultak? :S mi van velem?
Figyelt kérdés
Par napja van baratom es tenleg olyan pasi amilyenrol reg almodozok: nagyon jol nez ki, rendes, kedves, megerto, odafigyel ram stb...alig hiszem el hogy tenleg velem van. En hulye pedig elmentem a baratnommel az exem ballagasara es onnan haza hozza a tobbi haverjaval eggyut...ott szoba alltam az unokatesojaval. A szivem gyorsabban vert a jelenleteben pedig alig beszeltem vele parszor es neki is volt baratnoje de azert eszre vettem hogy o is vonzodott hozam egy bizonyos mertekben.... persze megbeszeltuk hogy ugy lessz a legjobb ha koztunk nem lesz semmi...este elmentunk ugyanevel a tarsasaggal bulizni es baratnommel tobbet ittunk a kelletenel es hat nem tudtam uralkodni magamon...o vitt engem ejszaka a karjaban haza es o is beindult ram... simogatott ossze vissza arra nem emlekszem h csokoloztunk-e de mindig mondta utana h nem szabad nem szabad megis ujra megcsinalttuk...vegen latta h nem bir melletem lenni es atadott a tesojanak... azutan nem beszeltem vele legalabbis nem emlekszem...en a baratommal akarok maradni mert tenleg ilyenre vartam reg de akkor mi tortent velem azon az este?? csak a hormonjaim? el fogom felejteni a sracot es boldog leszek tovabb a baratommal? bocsi h hosszu lett es hogy ekezetek nelkul irtam...15/L2010. jún. 14. 20:56
11/38 anonim válasza:
A volt pasid másnap szerintem már azt sem tudta, hogy te ki vagy, meghogy "mitakarszteeeekislánycsakegyröpkeéjszakavolt..". A többiek ribancnak néznek, a barátod meg elhagy mert ő többet érdemel. De nem baj, mindenki követhet el hibát, 25 éves korodra megfogod tanulni az ilyeneket kezelni.
12/38 anonim válasza:
Egy önző,képmutató,sunyi kis ribanc vagy :) Ha már voltál egy ilyen undorító féreg,akkor legalább vállaljad a felelősséget!!!
13/38 anonim válasza:
q-va vagy. Így ki merem mondani, nem a hormonjaiddal van baj,hanem az agyaddal...A barátodat meg sajnálom, sokkal jobbat érdemelne!
14/38 A kérdező kommentje:
A srac (aki mellesleg nem a volt pasim) emlekszik ram mert amikor jozanok voltunk akkor is sokat beszelgettunk)...baratom nem tudja es nem is fogja megtudni ha rajtam mulik...a tobbiek meg nem tartottak ribancnak mert masik 2 nagyon jo baratom volt...azok ismernek hogy ilyen vagyok...:D koszi a valaszokat
2010. jún. 14. 21:13
15/38 A kérdező kommentje:
miert lennek ribanc? vegulis nem csaltam meg 100%-osan csak hirtelen felindulas...es baratommal tenleg nagyon kedveljuk egymast csak hormonok....:-S
2010. jún. 14. 21:15
16/38 anonim válasza:
Úgy ahogy az összes előttem levő írja, egy pin@viszketeg ringyó vagy, aki gátlástalanul összefekszik az első vonzónak talált pasival még ha az a barátja rokona is. Ezenfelül még egy alkesz lo.tyó is vagy. Csak az a baj hogy egyre több van az ilyenből.
Ha meg nem foglal le eléggé a barátd akkor azt vele kéne megbeszélned, kúrasd szét magad vele.
17/38 anonim válasza:
MI AZ HOGY NEM FOGJA MEGTUDNI HA RAJTAD MÚLIK? NEM ELÉG HOGY EGY UNDORÍTÓ K*RVA VAGY, MÉG A CSELEKEDETEID SEM MERED VÁLLALNI! MILYEN EMBER VAGY TE?
18/38 A kérdező kommentje:
a volt pasim ballagasan voltunk nem a pasim ballagasan...pasim tudja h reszeg voltam de nem tud reszleteket!!!
2010. jún. 14. 21:17
19/38 A kérdező kommentje:
mi ertelme annak hogy megtudja ha mar eldontottem h folytatom vele mintha mi sem tortent volna? mi ertelme elrontani?
2010. jún. 14. 21:18
20/38 anonim válasza:
joga van tudni arról, hogy milyen retekkel van együtt:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!