Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hétre kért tőlem szünetet a párom, megkereshetem előbb is vagy hagynátok addig?
hát én nem keresném többet ...
a szünet azt jelenti h már nem akar téged és más van képben
Én nem.tartom ördögtől valónak a szünetet (nyilván, ha ez nem azt jelenti, hogy "legálisan" megcsaljuk a másikat, csak simán külön vagyunk, egyedül).
Van, amikor kell egy kis idő, hogy mérlegeljük a dolgokat, átértékeljük a kapcsolatot.
Ezalatt nyilván NEM keresem a másikat, hiszen ez az egész lényege. Bírj magaddal.
A saját érdekedben,önvèdelemből javaslom,hogy ne keresd, semmilyen formában ès ürüggyel!
Így is elég megalázó a szitu szerintem,nem feltétlenül szükséges mèg inkább kellemetlen helyzetbe sodornod magad.Ez csak egy kimondatlan elutasítás,plusz időhúzás,hátha neked szakad el közben a cèrna, aztán te vetsz vèget ennek az egésznek.Így nem neki kène kimondani a vègèt.Így vagy úgy,sunyi módon dobni fog.Èn nem várnám ezt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!