Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hétre kért tőlem szünetet a párom, megkereshetem előbb is vagy hagynátok addig?
Rugd ki egyszeruen. Biztos jot tesz neki. Majd meglepodik,h soha nem mesz vissza hozza.
Vagy egyszeruen megemeled az idotartamot 300 evre. Vegulis csak szunet :D Az en exem is eloadta a szunetet,aztan en adtam elo,h legyen akkor vege.
Én nem keresném a helyedben.
De a 3 hét után is jól meggondolnám a folytatást.
Ha már szünet kell a másiktól, az régen rossz, te meg még bizonyítani is akarod neki, hogy menekülnie kell tőled, ha a nyakára mész hamarabb. Gondolj bele, mire jó a szünet.... Ha már felmerül, hogy távol akar lenni a másiktól, akkor ott olyan gondok vannak, ami miatt a szünet alatt végérvényesen le tudja az ember zárni magában, hogy kell a fenének az a kapcsolat. Vagy rosszabb: mérlegel, hogy az új nő a láthatáron vajon potenciálisan jobb lesz-e, mint a meglévő, vagy sz-rból f-osba lép vele...
Ha tőlem valaki szünetre akarna menni, akkor nem kellene sietnie visszajönni.
Semmiképpen. Ha valaki szünetet kér, az valószínűleg a szakításon gondolkozik. Próbálj felkészülni arra, hogy vége.
N
Nálam is a szünet az a szakításra való felkészítés volt.
De ha igazán szemét valaki, akkor 3 hét alatt letesztel valaki mást, aki képbe került és utána dönti el.
Persze nyilván az előzmények is fontosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!