Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Megkereshet a barátnője, és származhat belőle bajom?

Figyelt kérdés
az a helyzet h mar 2 éve van baratom, de most valahogy, szinte a semmiből előkerült egy fiu ( nem jartunk, csak joban voltunk ). azt mondta h a barátom akar lenni, meg akar ismerni, meg azt is bevallotta h tetszem neki. neki sokaig volt egy barátnője, akibe nagyon szerelmes volt, de a csaj egyre inkább elhanyagolta, és ezt megelégelte, és szakitottak. akkor is nekem öntötte ki a lelkét. vmelyik nap irta h elmehetnénk vhova, meginni vmit, beszélgetni. nekem ez nagyon jól esne mert ( habár mostmár nem akarok vele jarni, mert szeretem a baratomat ) lenne kedvem hülyéskedni egyet. tudjatok, ugy ahogy egy fiuval lehet.. mindig is fiubarataim voltak, es ezt szoktam meg. attól tartok viszont h a baratnője esetleg megkeres, vagy megverettet.. pedig ismerem is, egyszer egy munkahelyen dolgoztunk. nem akarok semmit a volt baratjatol, de a fiu mesélte h féltékeny volt rám a csaj. szoval csak egy baráti hülyülést szeretnék. ja, és ami a másik h tegnap mondta ez a pasi h majd ir ma h mikor, hova megyunk, de még nem jelentkezett. pedig előtte ő volt el h jajj milyen jo baratom szeretne lenni. merjem csörgetni? annyira tartok a csajtol.. :S
2009. jún. 13. 16:05
 1/7 anonim ***** válasza:

ne félj a csajtól.. vagy ha kell beszéld meg vele, hogy te nem akarsz az expasijától semmit..hiszen neked 2éves kapcsolatod van : )

amúgymeg szerintem semmi gond ezzel a fiú-lány barátsággal, amíg tudod, hogy hol a határ és ha télleg szereted a barátod [gondolom szereted ha 2éve együtt vtok].. úgyh sztem no para ;)

2009. jún. 13. 16:12
 2/7 A kérdező kommentje:
igen, szeretem a baratomat, de tudod vannak olyan elvetemült csajok akik mindenre képesek :S
2009. jún. 13. 16:13
 3/7 anonim ***** válasza:
haajjjajjj ne is mondd!! :D az én párom volt nője betegesen szerelmes volt (szerintünk még mindig az) a páromba, de ő nem volt vele (csak max az elején 1-2 hónap volt az amire mondhatjuk hogy ők együtt voltak, utána 1,5 évig legalább csak alkalmi meg csak úgy hogy legyen ha kell...) na de a nő az meg teljesen szerelmes volt elszántan, és amikor megtudta hogy összejöttünk mindent elkövetett! zaklatott mindent kitalált! de ne félj a nőtől! én úgy voltam vele hogy nem érdekel ha erősebb, (bár egy törpe g'ci térdemelés nélkül fejbe térdelem :D ) de akkor is amennyire legszívesebben megvertem volna, tuti nem számított volna ki az erősebb! De ne félj magyarázd el neki, hogy semmit nem akarsz és nem is fogsz, és ha még neki áll feljebb akkor csak a haját! :D:D:D
2009. jún. 13. 17:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan lehetek jó barátok,a csajjal meg ne foglalkozz.A barátodat nem zavarná?mert ez a legfontosabb.
2009. jún. 13. 17:49
 5/7 A kérdező kommentje:
a baratom tudja h vannak fiubarataim. erről a sétáról nem szólok neki, feleslegesen lenne csak ideges.
2009. jún. 13. 18:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem hagyd, hogy a srác jelentkezzen. Meg mondd neki is, hogy azért tartasz a másik csajtól.
2009. jún. 13. 18:28
 7/7 A kérdező kommentje:
most irt h eddig nem birt jelentkezni. mondtam is neki meg h tőle se akarok semmit, ő azt mondta h nem kell tartanom a csajtol.
2009. jún. 13. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!