Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyáltalán nem vagyok romantikus. Sok hátrányom származhat ebből?
Hogyha kitudod mutatni ,hogy szereted,és ha azért néha mondod is neki hogy szeretlek, akkor szerintem nem gond.
Aki túl romantikus szerintem az sem jó, én azoktól menekülök...de hát ízlések és pofonok.Szeretni gügyögés nélkül is lehet.
A "romantikus" nekem nem pont ezeket jelenti, amiket leírtál. Ez inkább a "nyálashoz" közelít, kivéve a vacsorát, szerintem aranyos dolog, ha a fiú néha főz a lánynak (illetve ha már együtt élnek, ezt nem csak női munkának tekinti).
A romantika pl. olyasmi, hogy a barátom mindenhova elém jön, hazakísér (főleg este, éjszaka), szextől függetlenül is ölelget, puszilgat, simogat (és nem csak miattam, ezek neki is fontosak), összebújva alszunk :), sokat csókolózunk és nem csak szex előtt (volt olyan romantikátlan kapcsolatom, ahol azzal ábrándított ki a pasim, hogy ültünk egy parkban a padon egy nyári este, odabújtam, hogy csókoljon meg, erre azonnal megmarkolta a mellem,meg azt mondta, csókolózni nyálas...
Szerintem ezeket nem olyan nehéz megcsinálni,és pénzbe se kerülnek. De csak akkor hatásosak, ha tényleg szereted a lányt, szóval ha van mögöttük valami. Remélem, segítettem :)
Én is ilyen lány vagyok. :) Persze a csók meg a bújás nálam is megvan,de engem a hideg is kiráz ha gügyögnek hozzám,vagy mikor még semmi nem történt 2 ember között,de olyan smst ír,hogy egyetlen szerelmem szeretlek stb.Legutoljára ezért építettem le egy srácot,mert ilyen nincs,hogy még arcra puszi se volt,de így szeretlek,úgy szeretlek. :D
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!