Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ilyenkor?
Barátnőmnel próbáljuk helyre hozni a szexuális életünket újra közeledni egymáshoz.
Ő már szeretne gyermeket én még nem.
Az eltávolodás miatt jó ideje nem szeretkeztünk. Hiába vett óvszert én mégis tartok a terhessegtől is, meg hangulat változásai is vannak, pláne hogy ismerősénél jön a baba,aki fiatalabb tőle
Hiába vett óvszert én mégis tartok a terhessegtől
By ezt rakd össze mégegyszer.
Am minek a gyerek, ha ti sem jöttök ki jól?
Így, hogy ő már babacuccokat vesz, megértem az aggodalmad. Te amúgy akarnál tőle gyereket a közeljövőben? Ezt mindenképp beszéljétek meg, ne hagyd rá.
(Ha most gond van a szexuális életetekkel, gyerek után ez garantáltan sokkal rosszabb lesz. Ne ess abba a hibába, hogy elveszed, gyereket vállaltok és abban a reményben vagy, hogy ha ő "megkapja" amit annyira akart, akkor majd a ti kapcsolatotokkal is minden rendben lesz. Ez nem így működik és ezekből rendszeresen elég hamar válás lesz.)
Ez inkább pont úgy néz ki, mint amikor megegyeztek, hogy jöhet a gyerek, de te valójában nem akarod.
A gumi mellett is lehet kiegészítő védekezést alkalmazni. Például spermicid krémek. Vagy a legegyszerűbb: gumiban sem mész el benne.
De ha lassan jöhet a gyerek, akkor teljesen indokolatlan ez a rettegés. Ha meg ennyire rettegsz, akkor ideje abbahagyni a hazudozást, mielőtt a barátnőd berendezi a babaszobát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!