Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves elmúltam hogyha elveszek egy 16 éves lányt azt nagykorúsítják ilyenkor? Vagy hogyan lehetséges hogy összeházasodjunk?
Figyelt kérdés
2012. dec. 11. 21:37
2/14 anonim válasza:
Szülői beleegyez kell a csajnál,és nem csak annyi hogy oké
3/14 anonim válasza:
Hát, ha pl a lány oylan körülmények között él, kérhet nagykorúsíttatást. Nem kell ehhez házasság
4/14 anonim válasza:
18 év alatt gyámhatósági engedély kell, a szülök beleegyezése nem elég.
5/14 A kérdező kommentje:
nevelő intézetbe került, ott mondták neki hogy így kikerülhet onnan
2012. dec. 11. 21:44
6/14 anonim válasza:
Akkor vmi hivatali úton, de meg lehet ezt oldani, nem kell házasság.
8/14 A kérdező kommentje:
nem tudom ez nehéz kérdés, én csak segítenék rajta
2012. dec. 11. 22:08
9/14 Lilith1994 válasza:
Ez egy hosszadalmas dolog lesz. A házasság az azért jó ötlet mert ilyen esetben, mert gondolom ha van melód nem szeretnéd örökbe fogadni a párodat...ez főleg úgy venné hülyén ki magát hogy szereted, mert akkor egyben vagy a nevelő szülője és a szerelme is...na ez furcsa lenne. Csak úgy veheted el hogyha eltudod tartani.
10/14 anonim válasza:
Ez nagyon önzetlen dolog, de elég nehéz helyzetben vagy most... közeli(baráti) kapcsolatban álltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!