Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet-e orvosilag mutatni ha megcsaltak, tehát lehetséges-e orvosilag kimutatni, ha az élettársam valaki más férfival lefeküdt, még annyit hogy elméletileg én vagyok neki az egyetlen férfi az életében szexuálisan!?
Na hát én a hazugságvigyzálatos bejelentésednél csaptam volna rád az első ajtót és viszontlátás...
24/N
Mi a franc ez, a CSI Helyszínelők Kisújszállás???
Jó hogy nem viszed el nőgyógyászhoz 2 naponta, hogy vegyen kenetet és nézze meg, van-e benne idegen sperma!! Esetleg lehetne egy kamerát a csaj derekára kötni és online nézhetnéd, hogy közeledik-e felé más pénisz!
Szerintem inkább azt a kérdést kéne feltenned, hogy minek vagy együtt valakivel, akiben nem tudsz megbízni!!!!
Fő a bizalom, nem?
Ha nem bízol benne, onnantól fogva nincs értelme a kapcsolatnak, akár megcsal, akár nem.
Amúgy meg hogy lehetne már orvosilag megmondani, hogy megcsal-e vagy sem? Ez nem olyan, hogy valakit megerőszakolnak, akkor annak jelei vannak. Még egy lánynál is elszakadhat a szűzhártya mástól is, nemcsak a szextől. A hazugságvizsgálót is azért már páran biztos átvágták, az sem 100 százalékos.
Ha nem tudsz benne megbízni, a folyamatos bizalmatlanság, féltékenység meg fogja ölni a kapcsolatotokat és azért te leszel a felelős és nem ő! Akár megcsal, akár nem. Egyébként nálam egy csók is megcsalásnak számít, úgyhogy részemről ennek a kapcsolatnak már vége szakadt volna, bár azért jobban belegondolva te voltál az, aki elérte, hogy az a csók elcsattanjon.
Vagy megtanulsz bízni vagy tök hülyeség, hogy folytassátok ezt a kapcsolatot!
az, hogy agyilag beteg vagy az egy dolog ... de hogy ezt a párod még tűri is, na az már valami
azt sem értem, hogy ha a poligráf azt mutatta, hogy minden rendben, akkor utána minek mondott bármit is a párod
ja, és ha létezne bármi olyan vizsgálat (nem létezik) ami kimutathatná, hogy félredugott te csak akkor vennéd tudomásul, ha az lenne az eredménye, hogy bizony megcsalt
ja, és tudod a poligráf kimutatta, hogy nem dugott senkivel, de elfelejtetted megkérdezni, hogy és nem is szopott? ... látod, milyen pancser vagy
Hát te nem vagy normális!
Szegény lány,bár ha mondjuk egy ilyen mániákus pasival van együtt......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!